خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بخش نابینایان کتابخانه مشگین‌شهر فعال است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 18 آبان 1398 - 10:14
رئیس کتابخانه‌ عمومی شهرستان مشگین‌شهر گفت: بخش نابینایان کتابخانه مشگین‌شهر با 200 جلد کتاب بریل و صوتی فعال است.
نابينايان،كتابخانه،كتاب،بريل،صوتي

ایسنا/اردبیل رئیس کتابخانه‌ عمومی شهرستان مشگین‌شهر گفت: بخش نابینایان کتابخانه مشگین‌شهر با 200 جلد کتاب بریل و صوتی فعال است.
صادقی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: اعلام تعطیلی بخش نابینایان، به ناحق بوده و برخی در کمال بی‌انصافی خدمات ارائه شده در کتابخانه مشگین‌شهر را به جامعه نابینایان نادیده گرفته و خلا دو روزه را در لیبل‌گذاری کتاب‌های بخش نابینایان با عنوان تعطیلی این مجموعه بزرگنمایی کردند.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که هیچگونه محدودیتی برای تهیه کتاب به خط بریل و صوتی وجود ندارد به طوری که ما درخواست‌های خود را به نهاد ارائه کردیم تا بر تعداد این کتاب‌ها افزوده شود.
رئیس کتابخانه‌ عمومی شهرستان مشگین‌شهر افزود: کتاب‌های نابینایان هم اکنون در کتابخانه مشگین‌شهر در قفسه‌ای خاص موجود است و در کنار 200 جلد کتاب چهار تا پنج هزار کتاب صوتی نیز تهیه و در اختیار جامعه نابینایان قرار گرفته است.
صادقی با بیان اینکه همه کتاب‌های روز افتتاح این بخش در کتابخانه سعدالدین وراوینی مشگین‌شهر موجود است، گفت: ما تنها برای لیبل‌گذاری آن هم به صورت محدود این کتاب‌ها را به اردبیل ارجاع دادیم و سپس در محل خود مستقر کردیم.
وی ادامه داد: به دلیل آنکه ما امکانات بریل را در مشگین‌شهر نداریم، این هماهنگی با کتابخانه مرکزی اردبیل انجام شد و ما سعی‌ می‌کنیم تا بهترین خدمات را برای جامعه روشندلان ارائه کنیم.
انتهای پیام