خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش مصدومان حوادث رانندگی در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 آبان 1398 - 09:42
شهرکرد- رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری گفت: مصدومان حوادث رانندگی در چهارمحال و بختیاری در سالجاری کاهش یافت.
رانندگي،حوادث،چهارمحال

غلامعلی نوربخش در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مصدومان حوادث رانندگی در چهارمحال و بختیاری در سالجاری کاهش یافت، اظهار داشت: ۲.۵ درصد تعداد مصدمان حوادث رانندگی در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت.
وی اظهار داشت: بیش از دو هزار و ۴۰۰ نفر در حوادث رانندگی در این استان دچار مصدومیت شدند.
رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از تعداد کل مصدمان حوادث رانندگی بیش از یک هزار و ۷۰۰ نفر مرد بوده اند.
وی اظهار داشت: بی توجه ای به قوانین راهنمایی و رانندگی از مهمترین عوامل تصادف در این استان است.
رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری بیان کرد: سرعت غیر مجاز یکی از مهمترین عوامل اصلی حوادث رانندگی در این استان به شمار می رود.