خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰ مهاجر غیرقانونی در دریای مانش دستگیر شدند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 18 آبان 1398 - 07:51
پلیس مرزی انگلیس ۲۰ مهاجر غیر قانونی را که از طریق دو قایق قصد داشتند از دریای مانش به انگلیس وارد شوند، دستگیر کرده و دوورس در جنوب شرق انگلیس انتقال داد.
انگليس،قايق،اعلام

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت کشور انگلیس اعلام کرد پلیس مرزی این کشور دو قایق حامل ۲۰ مهاجر غیر قانونی را که قصد داشتند از دریای مانش به انگلیس وارد شوند، روز جمعه رهگیری کرده و مسافران این دو قایق را دستگیر کردند.
وزارت کشور انگلیس همچنین اعلام کرد هر یک از این دو قایق حامل ۱۰ مرد بود که هنوز ملیت آن‌ها اعلام نشده است، و آنان را به دوورس در جنوب شرق انگلیس انتقال داده اند تا در آنجا دستگاه‌های مهاجرتی آن‌ها را بازجویی کنند.
انتهای پیام/