خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلزله بهانه کاسبی شیادان در فضای مجازی/ هموطنان کمک‌های خود را به سازمان هلال احمر تحویل دهند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 17 آبان 1398 - 18:23
بعد از وقوع زمین لرزه بامداد امروز در استان آذربایجان شرقی کلاهبرداران فضای مجازی از این فرصت به نفع خود استفاده می‌کنند.
هموطنان،واريز،زلزله،زمين،جريحه،امدادي،زدگان،كلاهبرداري،كمكي

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بامداد امروز در شهر‌های استان آذربایجان شرقی زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر رخ داد که باعث تخریب ساختمان‌ها و امکان شهر‌های درگیر زمین لرزه و آسیب دیدگی جانی و مالی تعداد قابل توجهی به هموطنان خطه آذربایجان ایران وارد شد.
بحث وقوع زمین لرزه بازار سودجویان و کلاهبرداران فضای مجازی را داغ کرده و افراد با انتشار پیام‌های عاطفی و تحریک احساسات سایر هموطنان، سعی دارند با جریحه دار کردن عواطف هموطنان نسبت به جمع آوری کمک‌های مالی مردمی اقدام کنند.
مردم نیز با توجه به جریحه دار شدن احساساتشان و اطلاع از وضعیت زلزله زدگان شمال غرب کشور همانند سایر عرصه‌های دیگر که حضور مردم در آن پررنگ است، بدون توجه به این پیام‌ها به شماره حساب‌های اعلامی وجوهات خود را واریز می‌کنند، اما غافل از اینکه شماره حساب‌های مورد نظر کلاهبرداری بوده و به محض واریز وجه به آن‌ها، این پول‌ها به حساب شیادان واریز می‌شود و هیچ کمکی به مردم زلزله زده نمی‌شود.
پلیس و نهاد‌های امدادی از هموطنان در خواست کرده تا به این پیام‌ها بی اعتنا باشند و هیچ گونه کمکی از این طریق به زلزله زدگان نکنند و در صورت کمک و ارسال لوازم امدادی و واریز وجه به سازمان‌های رسمی از جمله هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مراجعه کنند و فقط از مبادی رسمی کشوری به این امر بپردازند تا هم کمک‌های هموطنان به دست مردم زلزله زده برسد و هم اینکه کلاهبرداری در این خصوص اتفاق نیفتد.
انتهای پیام/