خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هفته وحدت ظرفیت مناسبی برای تقویت اتحاد مسلمانان است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 17 آبان 1398 - 14:54
خطیب نماز جمعه اهل سنت بندرعباس گفت: اتحاد مسلمانان سرمایه بزرگی برای توسعه و پیشرفت جامعه اسلامی است و می توان برای تقویت آن از ظرفیت هفته وحدت بهره برد.
بندرعباس،مسلمانان،وحدت،جامعه،مولودي،اكرم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید عبدالباعث قتالی در خطبه های نماز جمعه اهل سنت بندرعباس با اشاره به فرا رسیدن میلاد پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: در این دوران همه مسلمانان نیاز به وحدت و همدلی دارند و نعمت وحدت برای اتحاد مسلمانان الزامی است.
وی افزود: مراسم مولودی خوانی نبی اکرم(ص) فرصتی برای آشنایی بیشتر با سیرت آن حضرت است.
خطیب نماز جمعه اهل سنت بندرعباس گفت: در مراسم مولودی خوانی ضمن مدح پیامبر، در مورد فضائل ایشان نیز سخنرانی خواهد شد.
وی ادامه داد: اتحاد مسلمانان سرمایه بزرگی برای توسعه و پیشرفت جامعه اسلامی است و از ظرفیت هفته وحدت باید در این خصوص استفاده کرد.
سید عبدالباعث قتالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این نکته که رعایت حقوق دیگران در اسلام یک اصل است، بیان داشت: اگر در جامعه حقوق یکدیگر را رعایت کنیم بسیاری از اختلافات اجتماعی حل خواهد شد.
وی در پایان گفت: اگر روحیه ایمانی در جامعه قوی باشد کمتر شاهد حق خوری و اختلافات رایج خواهیم بود، نابه سامانی های اجتماعی و مالی در اثر کمبود ایمان است.
انتهای پیام/861/ ت