سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبدیل قرآن به وسیله ای زینتی برای بدرقه مسافر و جهیزیه نوعروسان

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 17 آبان 1398 - 14:52
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: جامعه ما به قرآن جفا کرده و از آن به عنوان وسیله ای زینتی برای بدرقه مسافر و جهیزیه نوعروسان استفاده کرده است‌.
قرآن،جامعه،فقيه،موثقي،شعباني،حكيمانه،كريم،همدان،ادامه،توجه،ح ...

ایسنا/همدان نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: جامعه ما به قرآن جفا کرده و از آن به عنوان وسیله ای زینتی برای بدرقه مسافر و جهیزیه نوعروسان استفاده کرده است‌.
حجت الاسلام والمسلین حبیب الله شعبانی موثقی امروز در خطبه های نماز جمعه همدان، با بیان اینکه انسان برای احسان و اطاعت از خدا خلق شده است، اظهار کرد: خداوند از قران کریم به عنوان آیات حکیم یاد کرده است و در قرآن خدا، قرآن و پیامبر متصل به حکمت معرفی شده اند.
وی ادامه داد: جامعه ای که همه ابزار آنها حکیمانه است چگونه می شود که جامعه آن حکیمانه نباشد؟
چرا رفتار ما در این جامعه حکیمانه نیست؟
چرا مدیریت جامعه ما حکیمانه نیست؟
شعبانی موثقی افزود: نعمتی بالاتر از حکمت وجود ندارد و بالاترین مقامی که انسان به آن می تواند دست یابد حکمت است.
وی با بیان اینکه ابزارهای حکیمانه در اختیار ما قرار دارند، ادامه داد: حکمت رفتارهای متناسب با نوع رفتار متناسب با واقعیت های هستی که نشات گرفته از واقعیت های جامعه است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان بیان کرد: اگر آسایش دنیوی می خواهید، اگر می خواهید با مودت و سعادتمندانه زندگی کرده و در گرمای محشر سایه بان پیدا کرده و در ضلالت و گمراهی ها راه را پیدا کنید به سراغ قرآن بیایید چرا که امنیت بخشی شما از قرآن می رسد.
وی با بیان اینکه قرآن درمانگر است، افزود: دردها را دیدیم اما دنبال درمانگر نرفتیم چرا که در حق قرآن جفا کرده ایم و قرآن را در جهیزیه ها گذاشتیم اما عمل به قرآن را به عروس و داماد یاد ندادیم.
امام جمعه همدان تاکید کرد: پیامبر اکرم(ص) در قیامت از توجه نکردن به قرآن شکایت می کنند البته بعد از انقلاب توجه به قرآن زیاد شده اما بازهم پیامبر شکایت می کنند.
وی با بیان اینکه اگر به دنبال نظم در جامعه هستیم باید به سراغ قرآن برویم، ادامه داد: قرآن کریم شفا و کتاب نور است و در روایات داریم که در آخرالزمان وقتی فتنه ها هجوم می آورد به قرآن رجوع کنید.
شعبانی موثقی قرآن کریم را ثقل اکبر معرفی و تصریح کرد: توجهی که به اهل بیت(ع) داریم به عنوان ثقل اصغر درست است اما توجه به قرآن کریم نیز باید بیشتر شود چرا که قرآن کریم هدایت و دستگیری می کند و انسان را در مسیر هدایت قرار می دهد البته هدایتگری قرآن شرایطی دارد و برای هدایتگری از قرآن توجه و چشم باز می خواهد.
وی در خطبه دوم نیز اظهار کرد: درسال ۲۶۰ غیبت صغری شروع شد و توسط چهارنفر از نواب بزرگوار در این ۶۹ سال ارتباط امام عصر با مردم وجود داشت.در دوران غیبت صغری یکی از مسائل اصلی شیعیان این بود که در زمانی که خود امام حضور ندارد مردم باید به چه کسانی مراجعه کنند؟
که پاسخ آن است که در اتفاقات جامعه به راویان احادیث مراجعه کنید که در ادبیات عرفی ما ولی فقیه هستند.
وی با بیان اینکه امروز بعد از ۴۰ سال آنچه توانسته کشور را حفظ کند ولایت بوده است، اظهار کرد: اگر اسلامیت باقی مانده به برکت مراجع و ولی فقیه بوده است.
شعبانی موثقی افزود: در سال ۸۸ و بعد از انتخابات افرادی فشار آوردند که انتخابات باطل است و درصدد برهم زدن انتخابات بودند که بعد از ۱۰ سال هیچ سندی بر تقلب پیدا نشد و آن کس که از رای مردم دفاع کردند ولی فقیه بوده اند.
وی با بیان اینکه جمهوریت نظام را ولی فقیه حفظ کرده اند، ادامه داد: برخی می خواستند دولت را به حاشیه ببرند اما فقیه دفاع کردند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان بااشاره به
مشکلات کشور عراق و لبنان، ادامه داد: برخی از شیعیانی که به اسامی و عناوین مختلف در این کشورها اغتشاش کرده و درصدد هستند که مداخله ایران را در اعتراضات خود بیان کنند و واقعیت این است که این کشورها دولت دارند و مردم باید با روند قانونی مشکلات خود را حل کنند تا غربزده ها نتوانند برای آنان تصمیم گیری کنند.
وی بااشاره به جشنواره تئاتر کودک نیز گفت: برگزاری این جشنواره فرصتی برای گردشگری استان محسوب می شود که باید توجه خاصی به محتویات تئاتر ورعایت شئونات صورت بگیرد.
شعبانی موثقی بااشاره به هفته وحدت نیز بیان کرد: ما حرکتی بر محور مشترک در جامعه نیاز داریم و مردم بدانند اگر در جامعه افتراقی برای از بین بردن وحدت صورت بگیرد خلاف شرع و آموزه های امام صادق است.
دفاع از مباحث شیعه مهم است اما توهین از مبانی و اختلاف در مبانی سنی ها نباید باشد.
انتهای پیام