خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله 3 میلیارد ریالی البسه قاچاق در مریوان کشف شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 بهمن 1397 - 20:54
فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف 28 هزار ثوب البسه خارجی به ارزش 3 میلیارد ریال در شهرستان مریوان خبر داد.
قاچاق،پليس،مريوان،البسه،خودروي،كالا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مریوان، به‌ نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علی آزادی اظهار داشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان مریوان در راستای طرح عملیاتی مبارزه با قاچاق کالا موفق به شناسایی خودروی حامل البسه قاچاق شدند.
وی گفت: با هماهنگی مراجع قضائی خودروی مورد نظر در یکی از محورهای ورودی توقیف و در بازرسی از آن 28 هزار ثوب انواع البسه قاچاق کشف شد.
فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به اینکه در این رابطه یک نفر دستگیر شده است، تصریح کرد: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را بیش از 3 میلیارد ریال برآورد کردند.
آزادی در پایان با اشاره به اینکه قاچاق کالا پدیده‌ای است که از جهات گوناگون حیات سالم اقتصادی و فرهنگی یک جامعه را تهدید می‌کند، افزود: پلیس با تمام توان با قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت اقتصادی مقابله می‌کند.
انتهای پیام/ح