خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی ونگر برای هدایت بایرن مونیخ در تماس با رومنیگه/ بی‌میلی باواریایی‌ها به استخدام سرمربی سابق آرسنال

تسنیم | ورزشی | جمعه، 17 آبان 1398 - 13:47
سرمربی سابق تیم فوتبال آرسنال در تماسی که با مدیراجرایی باشگاه بایرن مونیخ داشته، آمادگی خود را برای هدایت این تیم اعلام کرده است.
مونيخ،بايرن،هدايت،باشگاه،ونگر،سرمربي،تيم،كواچ،آرسن،گزينه،فصل

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از ESPN، با وجود معرفی شدن آرسن ونگر به‌عنوان یکی از گزینه‌های هدایت تیم فوتبال بایرن مونیخ پس از اخراج نیکو کواچ، این باشگاه تمایلی به استخدام این مرد فرانسوی ندارد.
ظاهراً ونگر چهارشنبه شب در تماسی که با کارل هاینتس رومنیگه، مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ داشته آمادگی خود را برای قبول هدایت باواریایی‌ها اعلام کرده است اما بازخورد باشگاه چندان مثبت نبوده است.
نشریه بیلد آلمان به نقل از یکی از مسئولان باشگاه بایرن مونیخ که نامش فاش نشده، نوشته است: آرسن ونگر چهارشنبه شب با کارل هاینتس رومنیگه تماس گرفت و از تمایل خود برای هدایت بایرن مونیخ خبر داد.
بایرن مونیخ برای کارهایی که آرسن ونگر در آرسنال انجام داده ارزش و احترام فراوانی قائل است، اما او در میان گزینه‌های سرمربیگری بایرن مونیخ نیست.
در همین حال برخی منابع دیگر به شبکه ESPN‌ اعلام کرده‌اند دلیل خط خوردن نام ونگر از فهرست گزینه‌های جانشینی کواچ، مخالفت او با عقد قرارداد کوتاه مدت و ایفای نقش سرمربی موقت باواریایی‌ها تا پایان فصل بوده است.
بایرن مونیخ یکشنبه شب در پی کسب نتایج ضعیف در این فصل که بدترین آنها باخت 5 بر یک مقابل اینتراخت فرانکفورت بود، کواچ که سال 2018 هدایت باواریایی‌ها را برعهده گرفت، اخراج کرد و هانسی فلیک، دستیار سابق یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان را به‌عنوان مربی موقت تیم منصوب کرد.
سه گزینه دیگری که گفته می‌شود بایرن مونیخ مدنظر دارد، توماس توخل، سرمربی پاری‌سن‌ژرمن، اریک تن‌هاخ، سرمربی آژاکس و رالف رانگنیک، سرمربی پیشین لایپزیگ هستند که هر سه نفر اعلام کرده‌اند در حال حاضر قصد هدایت باواریایی‌ها را ندارند.
برخی منابع هم از ژابی آلونسو، هافبک اسپانیایی سابق بایرن مونیخ - کسی که الان هدایت تیم دوم باشگاه رئال سوسیه‌داد را برعهده دارد - به‌عنوان دیگر گزینه بایرن مونیخ نام برده‌اند.
حسن صالح حمیدزیچ، مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ تا الان حاضر نشده است از هیچ شخصی به‌عنوان گزینه هدایت قهرمان فصل گذشته بوندس‌لیگا نام ببرد.
انتهای پیام/