خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسن بعد از بازی با بحرین به پرسپولیس برمی‌گردد

فارس | ورزشی | جمعه، 17 آبان 1398 - 12:09
بازیکن عراقی تیم پرسپولیس در سفر به کشورش علاوه بر انجام دو بازی ملی، کارهای مربوط به گذرنامه خود را انجام خواهد داد تا مشکلی از این بابت نداشته باشد.
ملي،پرسپوليس،بازي،تيم

بازیکن عراقی تیم پرسپولیس در سفر به کشورش علاوه بر انجام دو بازی ملی، کارهای مربوط به گذرنامه خود را انجام خواهد داد تا مشکلی از این بابت نداشته باشد.
رسن بعد از بازی با بحرین به پرسپولیس برمی‌گردد
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بشار رسن بازیکن عراقی تیم فوتبال پرسپولیس که قرار بود از اهواز به بصره برود، پس از تغییر در برنامه‌اش به تهران آمد و دیروز وارد عراق شد.
قرار است رسن در دو بازی تیم ملی عراق مقابل تیم ملی کشورمان و تیم ملی بحرین در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2022 به میدان برود.
همچنین این بازیکن عراقی در سفر به کشورش گذرنامه جدید خود را دریافت خواهد کرد تا دیگر مشکلی از این بابت نداشته باشد.
با هماهنگی‌هایی که با مسئولان باشگاه پرسپولیس انجام شده، این بازیکن عراقی بلافاصله بعد از دو بازی ملی، عراق را به مقصد کشورمان ترک خواهد کرد تا در تمرینات پرسپولیس حاضر شود.
رسن این بار بلافاصله پس از دو بازی ملی به تهران می‌آید و دیگر تاخیری در بازگشت به کشورمان نخواهد داشت.
انتهای پیام/س