خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح آبرسانی به دشت‌های شهرستان بدره امسال افتتاح می شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 17 آبان 1398 - 08:35
ایلام - نماینده حوزه جنوبی ایلام در مجلس گفت: طرح آبرسانی به دشت‌های شهرستان بدره امسال افتتاح می شود.
طرح،پروژه،زيد،كاظم،تخصيص

شادمهر کاظم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر از تامین اعتبار برای تکمیل ایستگاه پمپاژه زید، زرانگوش، تلخاب خبر داد و گفت: اعتبار لازم برای تکمیل این طرح تخصیص یافته و این طرح تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.
وی افزود: این پروژه به رغم توقف در سال های ۹۳ تا ۹۵ داشته، طی دو سال اخیر پیشرفت بسیار خوبی داشته است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از این پروژه شامل خطوط شبکه و انتقال دارای ۸۰ درصد پیشرفت است، گفت: خود مراحل ساخت ایستگاه پمپاژ نیز به خوبی در حال طی شدن است.
وی افزود: با اتمام این پروژه بیش از ۶۰۰ هکتار از اراضی دیم شهرستان بدره در روستاهای زید، زرانگوش، تلخاب آبی و زمینه اشتغال یک هزار و ۵۰۰ نفر فراهم می شود.
کاظم زاده عنوان کرد: علاوه بر این طرح، طرح آبرسانی به دشت های هندمینی و دوستان از رودخانه سیمره نیز در حال انجام است.
وی افزود: حدود ۳۰ میلیون مترمکعب آب برای ۲ هزار هکتار اراضی مستعد چشمه شیرین نهایی شده و به زودی تخصیص آب این طرح نیز انجام می شود.