خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

25 مأموریت هوایی در چهارمحال و بختیاری انجام شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 بهمن 1397 - 19:54
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری از پیگیری بودجه ساخت ایستگاه هوایی اورژانس 115 استان در رحمتیه شهرکرد خبر داد و گفت: 25 مأموریت هوایی در چهارمحال و بختیاری انجام شد.
هوايي،چهارمحال،بختياري،شهركرد،اورژانس،ساخت،پزشكي،استان،هليكو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، چهارمحال و بختیاری با قرار گرفتن در رشته کوه زاگرس دارای ارتفاعات زیاد و مناطق صعب‌العبور است.
نبود جاده دسترسی و پراکندگی اجتماعات مسکونی در این استان امدادرسانی در مواقع ضروری را به مصدومان در برخی مناطق سخت و گاهی غیر ممکن می‌کند.
طی سالیان گذشته در چهارمحال و بختیاری به دلیل نبود اورژانس هوایی، امدادرسانی در مناطق کوهستانی به سختی انجام می‌شد تا اینکه در تابستان سال‌جاری طی سفر وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان، پایگاه اورژانس هوایی اورژانس در فرودگاه شهرکرد به بهره‌برداری رسید.
هر چند که برنامه‌ها و طرح‌های ارائه شده دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری شامل ساخت آشیانه هلیکوپتر و ایستگاه هوایی اورژانس 115 در رحمتیه شهرکرد بود اما تاکنون عملیات اجرایی این طرح عمرانی آغاز نشده است.
فرامرز شاهین رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در حال حاضر تیم اورژانس هوایی چهارمحال و بختیاری در فرودگاه شهرکرد مستقر است، اظهار داشت: این تیم متشکل از دو خلبان، دو تکنسین فوریت‌های پزشکی، متخصصان فنی پرواز و سوخت‌رسانی هر روزه از طلوع آفتاب تا 30 دقیقه قبل از غروب آفتاب آماده خدمت‌رسانی به مردم استان در هر منطقه هستند.
وی با بیان اینکه در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی پرواز هلیکوپتر به مناطق مختلف صورت می‌گیرد، افزود: از ابتدای استقرار امداد هوایی 115 در چهارمحال و بختیاری 25 مأموریت برای امدادرسانی به مصدومان انجام شده است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه عملیات مقدماتی احداث پایگاه هوایی امداد 115 استان در منطقه رحمتیه شهرکرد انجام شده است، بیان کرد: جانمایی، نقشه‌های ساختمانی و مشاوره‌های مربوط به ساخت آشیانه هلیکوپتر و محل استقرار تیم پرواز انجام شده است و در حال حاضر پیگیر تأمین بودجه ساخت این پایگاه هستیم.
شاهین با بیان اینکه در سفر رئیس اورژانس کشور به شهرکرد قول مساعد برای اختصاص بودجه ساخت پایگاه هوایی در رحمتیه داده شده است، ادامه داد: در صورت تأمین بودجه عملیات ساخت آغاز می‌شود، در حال حاضر اقداماتی نیز برای تخصیص هزینه مورد نیاز انجام شده است که امیدواریم در آینده نزدیک به نتیجه برسد.
وی با اشاره به اینکه اعتبار مورد نیاز برای ساخت آشیانه هلیکوپتر و سایر تجهیزات زیرساختی بیش از یک میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: سفت‌کاری ساختمان مرکز مدیریت حوادث استان نیز در رحمتیه تمام شده و در مرحله نازک‌کاری است.
انتهای پیام/ح