خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکاشوند: زیبایی والیبال به حضور تماشاگران است/ بهتر می‌شویم

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 16 آبان 1398 - 20:59
سرمربی تیم پیکان گفت: زیبایی والیبال به حضور تماشاگران در سالن‌های مسابقات است.
تيم،بازي،پيكان،پيام،جوان،شرايط،تركاشوند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد ترکاشوند پس از پیروزی سه بر یک مقابل پیام خراسان در هفته سوم لیگ برتر باشگاه های کشور اظهار داشت: پیام بازیکنان باتجربه ای دارد و شناخت کافی از آنها داشتیم.
وی ادامه داد: آنالیز دقیقی از حریف داشتیم.
در ست سوم اشتباهاتی داشتیم و به همین دلیل نتیجه را واگذار کردیم.
تیم جوان این مشکلات را هم دارد.
ما به عنوان کادر فنی باید تلاش کنیم تیم را از نظر روحی آماده کنیم.
سرمربی تیم والیبال پیکان گفت: کار کردن از نظر تاکتیکی هم از دیگر وظایف ما است.
زمانی که یک تیم جوان از شرایط ایده‌آل خارج می‌شود، به اصطلاح برای خودش بازی می‌کند و این بلای جان تیم می‌شود.
ما توانستیم بازی را کنترل کنیم و در ست چهارم به پیروزی برسیم.
ترکاشوند خاطرنشان کرد: پیام و پیکان دیر شکل گرفته‌اند و می‌دانم که با گذر زمان به شرایط ایده‌آل می‌رسند.
امروز سالن مهران خالی بود و اگر تماشاگران بودند، کار برای ما سخت می‌شد.
دلم می‌خواهد که تیمم در سالن مملو از تماشاگر بازی کند چراکه شاگردانم جوان هستند و می‌توانند با استفاده از این شرایط پخته شوند.
ضمن اینکه زیبایی والیبال با حضور تماشاگران است.
وی در مورد جوان‌گرایی تیم پیکان گفت: ما برنامه سه ساله به باشگاه ارائه کرده‌ایم و خوشبختانه با درخواست ما موافقت شده است.
تاکنون در اجرای برنامه خود موفق بوده‌ایم؛ ۵ بازیکن کنونی ما برای اولین بار بازی در لیگ برتر را تجربه می کنند.
انتهای پیام/