سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وجود ۲ هزار مدرسه تخریبی در خوزستان/کمبود ۱۶ هزار معلم در استان

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 16 آبان 1398 - 15:25
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از وجود ۲ هزار مدرسه فرسوده و خطرآفرین در استان و کمبود ۱۶ هزار نفری معلم در آموزش و پرورش استان و نیاز خوزستان به ۱۰ هزار کلاس درس جدید خبر داد.
استان،خوزستان،آموزش،پرورش،كمبود،نيروي،مدارس،اساس،نفري،بايست، ...

ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از وجود ۲ هزار مدرسه فرسوده و خطرآفرین در استان و کمبود ۱۶ هزار نفری معلم در آموزش و پرورش استان و نیاز خوزستان به ۱۰ هزار کلاس درس جدید خبر داد.
کورش مودت در جلسه شورای برنامه ریزی استان خوزستان که امروز، پنج شنبه در شهرستان ایذه برگزار شد، اظهارکرد: شهرستان ایذه دارای ۵۵۰ مدرسه سنگی و خطرآفرین است که برای ساخت این مدارس به ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با بیان این که شش هزار فضای آموزشی در سراسر استان وجود دارد، توضیح داد: از این تعداد بالغ بر ۲ هزار در قالب ۱۰ هزار کلاس درس تخریبی هستند که این فضاها نیاز به بازساری و نوسازی دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در عین حال با اظهار این که سرانه فضای آموزشی استان خوزستان ۴/۸ مترمربع است، خاطرنشان کرد: بر اساس شاخص کشوری این سرانه می بایست به ۵/۲ مترمربع ارتقا یابد.
به بیانی دیگر آموزش و پرورش خوزستان به ۱۰ هزار کلاس درس دیگر نیاز دارد.
مودت اضافه کرد: با توجه به شرایط اقلیمی حاکم بر استان خوزستان، کلاس های درس در سراسر استان نیاز به ۱۰ هزار کولر و سیستم سرمایشی دارند.
همچنین ۵ هزار آب سردکن نیز می بایست در سراسر مدارس استان توزیع شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از آموزش و پرورش خوزستان، وی همچنین با بیان اینکه بزرگترین چالش پیش روی مجموعه تعلیم و تربیت استان موضوع کمبود نیروی انسانی است، توضیح داد: بر اساس بررسی های صورت گرفته استان خوزستان با کمبود ۱۶ هزار نفری نیروی انسانی مواجه است.
با این وجود تاکنون آموزش و پرورش با استفاده از راهبردهایی مثل دو نوبته کردن مدارس، پرداخت اضافه کار و همچنین انتقالی به دنبال برطرف ساختن این چالش بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان افزود: بر اساس بررسی های صورت گرفته تنها راه های برون رفت از مشکل کمبود نیروی انسانی ارتقای ظرفیت جذب دانشجو معلمان و همچنین دو نوبته کردن مدارس است‌.
وی همچنین با بیان اینکه استان خوزستان در هفته بالغ بر ۳۹۰ هزار ساعت حق التدریس پرداخت می کند، تصریح کرد: این مقدار از پرداخت حق التدریس نشان از کمبود شدید نیروی انسانی در استان است که می بایست برای این مشکل نیز راه حلی بیابیم.
مودت ادامه داد: آموزش و پرورش خوزستان در بخش نیروی خدماتی نیز دچار مشکل است به طوری که بر اساس برآوردها مدارس ما به ۴ هزار نیروی خدماتی نیاز دارد.
وی اضافه کرد: در بخش آموزش ابتدایی با کمبود ۱۳۰۰ نفری معلم مواجه هستیم.
در بخش متوسطه نیز ۷۰۰ نفر ساعت کمبود داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان همچنین با اشاره به آمار یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری دانش آموزان در استان خوزستان، عنوان کرد: بر اساس آمار دانش آموزی، بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان سرانه می بایست به آموزش و پرورش استان تعلق گیرد در حال که سال گذشته تنها یک میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است و در سال تحصیلی جدید نیز تنها ۶۰۰ میلیون تومان اختصاص پیدا کرده است.
با این روند مدیریت آموزش و پرورش کار دشواری خواهد بود.
وی در پایان یادآور شد: امیدواریم با عنایت شورای برنامه ریزی استان و همچنین استاندار محترم حمایت ویژه ای از آموزش و پرورش استان در بحث اعتبارات صورت گیرد.