خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوی آرام و پایدار در اغلب مناطق کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 16 آبان 1398 - 10:49
براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، از امروز تا اواسط هفته آینده برای اغلب مناطق کشور جوی آرام و پایدار انتظار می رود.
فارس،مناطق،بوشهر،كرمان،بيني،كشور،هرمزگان،پراكنده

سازمان هواشناسی اعلام کرد؛
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، از امروز در اکثر مناطق کشور جوی آرام حاکم است در بعدازظهر در استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد و شمال بوشهر بارش پراکنده و ابر پیش‌بینی می‌شود و طی روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه به همراه گذر موج تراز میانی جو از نوار جنوبی کشور بارش پراکنده در این مناطق به شرح زیر پیش بینی می‌شود.
جمعه در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، فارس، برخی مناطق استان‌های اصفهان، یزد، جنوب خوزستان و بوشهر، غرب کرمان و هرمزگان و شنبه در جنوب فارس، بوشهر، استان هرمزگان، کرمان و جزایر مرکزی و شرقی خلیج فارس و یکشنبه در جزایر مرکزی و شرقی خلیج فارس، جنوب کرمان، فارس، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان رشد ابر و رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.
بیشتر بخوانید: جوی آرام و پایدار در اغلب مناطق کشور/آسمان تهران کمی ابری است
دوشنبه در اکثر مناطق کشور آسمان صاف و در سیستان و بلوچستان و کرمان وزش باد شدید پیش بینی می‌شود، همچنین در اوایل هفته آینده در شهر‌های صنعتی و پر جمعیت واقع در نیمه شمالی کشور با افزایش غلظت آلاینده‌ها و غبار محلی پیش بینی می شود.
انتهای پیام/