خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوچان‌نژاد: در بازی رفت از پیکانی‌ها زخم خورده بودیم

فارس | ورزشی | یکشنبه، 21 بهمن 1397 - 18:32
سرمربی تیم والیبال پیام‌مشهد گفت: در بازی رفت از پیکانی‌ها زخم خوردیم و در بازی برگشت جبران کردیم.
بازي،تيم،ست،پيام،فعلاً،درمورد،پيكان

به گزارش خبرگزاری فارس، جبار قوچان‌نژاد پس از پیروزی 3 بر صفر تیمش برابر پیکان در جمع خبرنگاران حاضر شد و درخصوص این بازی اظهار داشت: تیم ما خیلی به این پیروزی نیاز داشت و خدا را شکر می‌کنم که توانستیم به هدف خود برسیم.
در بازی رفت از پیکانی‌ها زخم خوردیم و در تمام لحظات این بازی با برنامه پیش رفتیم و به نظرم حق با ما بود که برنده باشیم.
وی ادامه داد: امروز از بازیکنان‌مان خواسته بودیم با قدرت بازی کرده و شخصیت خود را در طول بازی حفظ کنند.
در تمام بخش‌ها از جمله سرویس‌ و دفاع روی تور فوق‌العاده ظاهر شدیم.
دلیل اختلاف امتیاز در ست‌های دوم و سوم را می‌توان فشار زیادی دانست که در دو ست اول به تیم پیکان وارد کردیم.
همچنین در ست سوم از بازیکنان خود خواستیم مانند تیمی بازی کنند که دو ست عقب هستند نه اینکه مانند بازی سایپا ظاهر شوند.
قوچان نژاد درمورد مشکلات ویدئوچک در بازی امروز خاطرنشان کرد: ویدیو چک برای کمک به تیم‌ها است نه کمک به داوران.
می‌گفتند چون 5 ثانیه از صحنه گذشته است نمی‌توان بازبینی کرد در حالی که روز گذشته یک دقیقه از صحنه گذشته بود و آن را به عقب برگرداندند!
سرمربی تیم والیبال پیام خراسان درمورد بحث دبیری‌اش در فدراسیون تصریح کرد: صادقانه می‌گویم که فعلاً به چیزی جز تیم پیام فکر نمی‌کنم و به مسئولان، مردم و تیم پیام مشهد متعهد هستم، اگر هم بحثی باشد فعلاً مسئله مهم برای من موفقیت در لیگ است چون ۵ ماه است که با این تیم تلاش می‌کنیم.
انتهای پیام/