خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ نماینده کنگره آمریکا خواستار لغو کامل برجام شدند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 آبان 1398 - 22:39
سه نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا پس از اعلام آغاز گام چهارم برجامی ایران در کاهش تعهدات برجامی از رئیس‌جمهور این کشور خواستند توافق هسته‌ای با ایران را به طور کامل لغو کند.
ايران،آمريكا،ليندسي،تد،ليز

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، سه نماینده جمهوری‌خواه کنگره آمریکا پس از اعلام آغاز گام چهارم ایران در کاهش تعهدات برجامی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا خواستند توافق هسته‌ای با ایران را به طور کامل لغو کرده و برجام را پاره کند.
این نمایندگان که لیز چنی، تد کروز و لیندسی گراهام هستند در بیانیه‌ای مدعی شدند: ایران از معافیت‌های مربوط به همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای در توافق فاجعه‌بار دوران اوباما برای فعالیت‌های غیرقانونی هسته ای استفاده کرده است.
لیز چنی، نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا دو روز پیش اعلام کرد قصد دارد طرحی را معرفی کند که دولت ترامپ را از صدور معافیت‌های مربوط به همکاری‌های صلح آمیز هسته‌ای با ایران منع کرده تا به لغو کامل برجام منجر شود.
پیش از آن نیز تد کروز و لیندسی گراهام، دو سناتور جمهوریخواه آمریکایی طرحی را ارائه کردند که از تمدید معافیت همکاری‌های هسته‌ای صلح آمیز با ایران جلوگیری می‌کند.
پیش‌نویس این طرح میان مقامات آمریکایی و سه وزارتخانه خارجه، انرژی و خزانه داری توزیع شده بود.
انتهای پیام/