سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الیزابت وارن: تصمیم ایران در خصوص ازسرگیری غنی‌سازی در فوردو موجب نگرانی است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 آبان 1398 - 12:41
نامزد دموکرات انتخابات آتی آمریکا در واکنش به گام چهارم ایران در زمینه کاهش تعهدات برجامی‌اش، «دونالد ترامپ» را مقصر این مناقشه دانست.
ايران،آمريكا،توافق،تعهدات،كاهش،سانتريفوژ،وارن

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «الیزابت وارن» یکی از نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آتی آمریکا با انتشار پیامی توئیتری خروج آمریکا از برجام را مورد انتقاد قرار داد.
وی در واکنش به گام چهارم ایران در زمینه کاهش تعهدات برجامی‌اش، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را مقصر این مناقشه دانست.
وارن در پیام توئیتری خود نوشت: «تصمیم ایران در خصوص ازسرگیری غنی‌سازی در فوردو موجب نگرانی است.
پیش از آنکه ترامپ آن (برجام) را پاره کند، توافق ایران مفید و کارآمد بود.
باید برای ایجاد محدودیت در برنامه هسته‌ای ایران و کاستن ار بحران، به دیپلماسی جدی با هم‌پیمانان خود روی آوریم».
علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، روز گذشته ضمن اشاره به کاهش تعهدات تهران در توافق هسته‌ای، از افتتاح یک زنجیره جدید از ۳۰ سانتریفوژ IR-۶ به دست ایران خبر داد.
او گفت: «امروز شاهد افتتاح زنجیره‌ای از ۳۰ سانتریفوژ IR-۶ هستیم.»
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: «این اقدام نشان دهنده ظرفیت و مصمم بودن ایران است.»
آمریکا سال گذشته از توافق هسته‌ای ایران خارج شد و تحریم‌ها را بازگرداند.
در مقابل، ایران با کاهش تدریجی تعهدات خود در این توافق به این اقدام آمریکا واکنش نشان داد و اعلام کرد در ماه نوامبر اقدامات بیشتری در این زمینه انجام خواهد داد.
انتهای پیام/