خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش شاگردان امام حسن عسکری(ع) در گسترش معارف اسلام

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 15 آبان 1398 - 11:12
امام جمعه صومعه‌سرا با بیان اینکه امام حسن عسکری(ع) در دوران عباسیان موفق به گسترش دامنه دانش خود در سطح جامعه نشد، گفت: در عین حال در همان فشار و خفقان شاگردانی تربیت کرد که هر کدام به سهم خود در نشر و گسترش معارف اسلام و رفع شبهات دشمنان نقش موثری داشته‌اند.
امام،حسن،عسكري،گسترش،راشد،عبادت،عج،نوري،اهل،بن،جمعه،حضرت،نقش

ایسنا/گیلان امام جمعه صومعه‌سرا با بیان اینکه امام حسن عسکری(ع) در دوران عباسیان موفق به گسترش دامنه دانش خود در سطح جامعه نشد، گفت: در عین حال در همان فشار و خفقان شاگردانی تربیت کرد که هر کدام به سهم خود در نشر و گسترش معارف اسلام و رفع شبهات دشمنان نقش موثری داشته‌اند.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی راشد نوری در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام یازدهم(ع)، با بیان اینکه امام حسن عسکری(ع) همانند پدر گرامیشان در عبادت پیشقدم بود، اظهار کرد: آن حضرت به هنگام نماز از هر کاری دست می‌کشید و چیزی را بر نماز مقدم نمی‌داشت.
وی افزود: عبادت امام حسن عسکری(ع) آنچنان قلب‌ها را مجذوب خود می‌کرد که دیگران را به یاد خدا می‌انداخت و حتی افراد گمراه و منحرف را به راه راست هدایت و اهل عبادت و تهجد می‌کرد.
امام جمعه صومعه‌سرا با اشاره به اینکه حمایت ائمه اطهار(ع) از دانشمندان راستین و متفکران متعهد در گسترش فرهنگ غنی اهل بیت نقش مهمی داشت، گفت: امام حسن عسکری(ع) با قدردانی از چهره‌های فرهنگی شیعه جرقه امید را در دل دانشوران و دانش‌دوستان پدید آورد و آنان را برای تلاش هرچه بیشتر در راه گسترش فرهنگ شیعه امیدوار ساخت.
راشد نوری با اشاره به اوضاع نامساعد و محدودیت شدیدی که حکومت عباسیان برای اهل بیت(ع) برقرار کرده بودند، یادآور شد: به دلیل این محدودیت‌ها امام یازدهم موفق به گسترش دامنه دانش خود در سطح جامعه نشد، اما در عین حال در همان فشار و خفقان شاگردانی تربیت کرد که هر کدام به سهم خود در نشر و گسترش معارف اسلام و رفع شبهات دشمنان نقش موثری داشته‌اند.
وی ادامه داد: شیخ طوسی شاگردان امام حسن عسکری(ع) را بیش از یکصد نفر ثبت کرده که در میان آنها چهره‌های روشن و شخصیت‌های برجسته‌ای همچون احمد اشعری قمی، عثمان بن سعید عمری، علی بن جعفر و محمد بن حسن صفار به چشم می‌خورند.
امام جمعه صومعه‌سرا با اشاره به اینکه سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) روز آغاز ولایت حضرت مهدی موعود(عج) است، خاطرنشان کرد: ما در این روز هم سوگواریم و هم خوشحال؛ چرا که امامت حضرت ولی عصر(عج) آغاز می‌شود.
راشد نوری عنوان کرد: ما باید در این روز بزرگ تجدید عهد با امام زمانمان کنیم تا از یاران و یاوران ایشان باشیم و این عهد و پیمان با ادای محبت به امام زمان(عج)، اطاعت از ایشان و فراهم کردن شرایط ظهور محقق می‌شود.
انتهای پیام