خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایمن سازی ۳۳ مدرسه در حاشیه راه های ایلام

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 15 آبان 1398 - 10:28
ایلام - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام از ایمن سازی ۳۳ مدرسه در حاشیه راه های ایلام خبر داد.
ايمني،مدارس،آموزان،دانش،ايمن،نصب،حاشيه

به گزارش خبرگزاری مهر، نورالله دلخواه اظهار داشت: این طرح به ‌منظور فرهنگ‌سازی ترافیکی دانش آموزان برای افزایش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها و کاهش حوادث جاده‌ای به دو صورت فیزیکی و آموزشی در مدارس حاشیه راه‌ها اجرا شد.
وی افزود: براساس برنامه ریزی های انجام شده ۳۳ مدرسه در طرح ایمن سازی قرار گرفتند که ایمن سازی فیزیکی با نصب تابلوهای محدودیت سرعت و سبقت ممنوع، خط کشی عابر پیاده، نصب سرعت گیر،گل میخ و نصب چراغ چشمک زن به منظور آرام سازی ترافیک و ایجاد امنیت لازم برای تردد دانش آموزان در محدوده مدارس فراهم شد و در بخش ایمن سازی آموزشی نیز با توزیع اقلام کمک آموزشی و آموزش عملی چگونگی عبور و مرور از عرض جاده و رعایت نکات ایمنی در بین دانش آموزان مدارس حاشیه راهها اجرا شد.
وی گفت: توجه به نکات ایمنی و رعایت مقررات و قوانین رانندگی می تواند از تصادفات جاده ای جلوگیری کند.
اجرای این طرح یک ضرورت است که علاوه بر ایمنی دانش آموزان و آسودگی خاطر والدین موجب فرهنگ سازی ترافیک آینده می شود.