خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی بنگلادش برای توسعه روابط تجاری با گلستان

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 14 آبان 1398 - 18:35
سفیر بنگلادش در ایران آمادگی بخش اقتصادی این کشور را برای توسعه روابط تجاری با گلستان را اعلام کرد.
گلستان،بنگلادش،ايجاد،كشور،خصوصي،استان،منطقه

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، هادی حق‌شناس عصر امروز در دیدار سفیر بنگلادش در تهران در دفتر استاندار گلستان اظهار کرد: کشورهای آسیای میانه منابع بسیار فراوانی دارند که جزء ظرفیت‌های این منطقه محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: در استان گلستان به دلیل اینکه به دنبال ایجاد مجتمع بندری هستیم، از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در این منطقه استقبال خواهیم کرد.
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: در استان گلستان هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری وجود ندارد و درراستای ایجاد مجتمع بندری و حوزه‌های دیگر آماده پذیرای سرمایه‌گذاران کشور بنگلادش هستیم.
حق‌شناس با دعوت از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی کشور بنگلادش برای بازدید از ظرفیت‌های استان گلستان تاکید کرد: از ایجاد خط تجاری گلستان و بنگلادش استقبال می‌کنیم و امیدواریم به زودی هیات رسمی سرمایه‌گذاری از کشور بنگلادش را در گلستان ببینیم.
سفیر بنگلادش در تهران نیز در این دیدار اظهار کرد: موتور محرکه اقتصاد بنگلادش در دستان بخش خصوصی است و انعطاف بخش خصوصی کشور ما این ظرفیت را ایجاد می‌کند که به زودی شاهد سرمایه‌گذاری در ایران باشیم.
اعظم سارکار گفت: ایران بخصوص گلستان فرصت بسیار خوبی را برای سرمایه‌گذاری دارد زیرا به دلیل اتصال این منطقه به CIS شرایط سرمایه‌گذاری را تسهیل و به صرفه می‌کند.
وی بیان کرد: با حساسیت بسیار بالا ایجاد ارتباط قوی بین اتاق بازرگانی گلستان و بنگلادش را پیگیری خواهم کرد و این موضوع را از همین لحظه در دستور کار قرار خواهم داد.
انتهای پیام/83004/ر