خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی زمینه های اشتغال در روستاهای محروم مرزی خراسان رضوی

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 14 آبان 1398 - 17:07
جمعی از خیرین و پزشکان در روستاهای مرزی محروم خراسان رضوی حاضر شدند و با توجه به رصد قبلی نیازهای این منطقه ، بخشی از نیازهای کالایی و پزشکی و دارویی ساکنان این منطقه را به دستشان رساندند.
روستاها،روستاهاي،متخصص،زمينه،دهياران،باي،زعفران،حاميان،خشكسا ...

به گزارش خبرنگار مهر، پزشکان متخصص داخلی (یک پزشک متخصص خانم و دو پزشک متخصص آقا) علاوه بر گشت زنی در روستا و خانه های اهالی ، با استقرار در مسجد روستاهای "ابراهیم بای" و "سیاخوله" ، نسبت به انجام معاینات و ارائه بخشی از داروهای مورد نیاز ساکنان روایشان اقدام نمودند.
در این خصوص با مرکز بهداشت صالح آباد نیز هماهنگی های میدانی لازم صورت گرفت.
با توجه به حضور خیرین برای بررسی زمینه های اشتغال کوتاه و بلند مدت و حمایت‌های مادی و معنوی از این روستاها، روستاهای “ابراهیم بای” و “سیاهخوله”، بسته هایی حاوی مواد غذایی و اقلام بهداشتی تهیه و به خانواده های زن سرپرست ، خانواده های محروم و دانش آموزان این روستاها تحویل داده شد.
علاوه بر این موارد جهت تامین گرمایش کلاس های درس این دو روستا ، به تعداد کلاسهای درس، بخاری ایمن تهیه و تحویل دهیاران شد.
همچنین در جلسه ای مشترک با جمعی از خیران و حامیان و اهالی و دهیاران این روستاها ، پیشنهادها و زمینه های احداث ساخت دو کلاس برای مقاطع ابتدایی و راهنمایی ، توسعه دامداری و راه اندازی کارگاههای فرشبافی و شمع سازی مورد بررسی قرار گرفت تا موانع و زمینه های اجرایی آن شناسایی شود.
لازم به ذکر است که تعدادی از قهرمانان کشتی کشورمان به عنوان اعضای موسسه خادمین امام علی(ع) و حامیان تعدادی از مردم این روستاها در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود در اجرای این برنامه سهم داشتند.
روستاهای ابراهیم بای و سیاخوله روستاهای محروم سه مرزی استان خراسان رضوی هستند که در تقاطع مرز ایران، افغانستان و ترکمنستان قرار گرفته اند و در این سالها علاوه بر دوری از مرکز استان و عدم دسترسی به زیرساختها ، با موضوع خشکسالی ، بیکاری و مهاجرت گسترده روبرو هستند.
محور کشاورزی این روستاها کشاورزی دیم و کشت زعفران بوده اما د رحال خاضر به دلیل خشکسالی تنها کشت زعفران صورت می گیرد و گل این گیاه با ارزش با خام فروشی و کمترین درآمد از دست کشاورزان خارج می شود.