خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توجه به مزایایی سدهای احداث‌شده در کردستان ضروری است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 14 آبان 1398 - 11:24
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، گفت: مزایای سدهای ساخته‌شده در استان کردستان را باید مدنظر قرار داده و به آن توجه و اهتمام بیشتری ورزیده شود.
كشاورزي،كردستان،استان،تومان،جهاد،مصوبه،تسهيلات،رئيس،سازمان

ایسنا/کردستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، گفت: مزایای سدهای ساخته‌شده در استان کردستان را باید مدنظر قرار داده و به آن توجه و اهتمام بیشتری ورزیده شود.
خالد جعفری امروز(۱۴ آبان) در سومین جلسه کارگروه خشک‌سالی، سرمازدگی و مخاطرات بخش کشاورزی در سال جاری با اشاره به سه مصوبه امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی در کشور، اظهار کرد: در مصوبه اول از دو هزار میلیارد تومان تخصیص اعتبار کشور، ۳۸میلیارد تومان سهم استان کردستان تعین، که ۳۱میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آن جذب شد.
وی با اشاره به سهم بانک‌های استان در امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی کردستان، افزود: در مصوبه اول از ۳۱میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار جذب‌شده بانک کشاورزی با ۳۰میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان بیشترین سهم جذب را به عهده داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، بیان کرد: در مصوبه دوم نیز از ۱۹میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، ۱۷میلیارد و ۲۹۶میلیون تومان توسط بانک کشاورزی توزیع‌شده که ۱۳میلیارد تومان آن کامل جذب‌شده است.
جعفری عنوان کرد: در مصوبه اول و دوم بیش از ۶هزار نفر از امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی استان کردستان بهره‌مند شده‌اند.
وی ذکر کرد: با توجه به محروم ماندن مرغداران کردستانی از امهال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی با ارائه پیشنهاد به استاندار و ارائه نامه استاندار کردستان به وزیر کشور مبنی بر امهال تسهیلات مرغداران نتیجه براین شد بیماری‌های همه‌گیر دام و طیور مشمول قرار بگیرند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، در بخش دیگری از سخنانش به لزوم کنترل و پیشگیری از فرسایش خاک در کردستان تأکید کرد و گفت: در ۲ سال گذشته در خصوص آبخیزداری اقدامات مناسبی برای کنترل سیلاب، تثبیت پوشش و حفظ خاک زراعی و روش‌های مکانیکی و بیولوژیکی انجام‌گرفته است و چون استان ما پستی‌وبلندی‌های بسیاری دارد کنترل و پیشگیری از فرسایش خاک در این توپوگرافی بسیار مهم و ضروری است.
جعفری افزود: یکی از کارکردهای مهم سدها، جلوگیری از سیلاب است که نیاز به مدیریت هوشمندانه‌ای دارد و اگر رهاسازی به‌موقع باشد از ضرر و زیان به عرصه‌ها به ویژه بخش کشاورزی پیشگیری می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بیان کرد: سال گذشته تدابیر آب منطقه‌ای باعث حداقل خسارات به استان کردستان شد و قابل‌تقدیر است.
وی بیان کرد: به‌منظور کاهش مخاطرات و مشکلات بخش کشاورزی باید توجه ویژه‌ای به لایه روبی رودخانه‌ها شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، خاطرنشان کرد: مدیریت مخاطرات بخش کشاورزی و توسعه پایدار دارای اهدافی مشترک بوده که با پشتیبانی یکدیگر و در جهت مقابله با چالش‌های پیش رو، می‌تواند تلاش‌های پرشتابی را انجام داد، تا توانائی‌های لازم و ضروری در تمام سطوح برای کاهش خطرپذیری بخش کشاورزی حاصل می شود.
انتهای پیام