سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهعه "شبڊه Ř˘Ů…ŮˆŘ˛Ř´" با مسابقات Ůˆ Ř¨ŘąŮ†Ř§Ů…Ů‡â€ŒŮ‡Ř§ŰŒ ŘŹŘŻŰŒŘŻŘŒ ŘŞŘşŰŒŰŒŘą Ů…ŰŒâ€ŒÚŠŮ†ŘŻ

تسنیم | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 23 دی 1397 - 14:37
مسعود احمدی افزادی از اضافه شدن بخش نمایشی، مسابقات و برنامه‌های جدید به شبکه آموزش خبر داد.
جذابيت،آنتن،توجه،كاربردي،آموزش،شبكه

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، شبکه آموزش این روزها با مدیریت جدید تغییراتی در رویکرد پخش پیدا کرده و انواع برنامه‌های مهارتی و کاربردی را روی آنتن خود می‌برد.
مسعود احمدی افزادی رئیس جدید شبکه آموزش درباره این رویکردهای جدید به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفت: شبکه آموزش رویکرد خودش را تغییر داده و بیشتر سعی می‌کند مردم را در کنار خودش داشته باشد.
آموزش توأمان با جذابیت نکته‌ای است که در شبکه‌های تخصصی مغفول مانده است.
بنابراین مهارت‌محوری و تخصص‌محوری رکن اصلی فعالیت‌های شبکه هفت سیماست.
وی افزود: شبکه هفت سیما بر مبنای محوریت مردم قصد دارد برنامه‌های جذاب، دیدنی و در عین‌حال مهارت‌آفرین و کاربردی را روی آنتن ببرد.
در این موضوع ژانر مسابقات و برنامه‌های تفریحی و سرگرمی را در دستور کار داریم ولی در عین حال به آموزش و مهارت‌آفرینی توجه جدی می‌شود.
شبکه آموزش یک شبکه تخصصی است و انتظارات مخاطب از جهت آموزش‌های کاربردی را نیز بایستی برآورده کند.
اما این القای مفاهیم همراه با جذابیت، کارساز است.
شعار شبکه هفت سیما از زمانی که من آمده‌ام توجه به نیازهای مردم و جامعه است.
احمدی‌افزادی در پایان درباره اضافه شدن بخش نمایشی به شبکه آموزش، گفت: به سریال نمایشی فکر می‌کنیم اما الان برایمان توجه به ژانرهای مسابقه‌ای و برنامه‌های ترکیبی اهمیت بیشتری دارد.
انتهای پیام/