رشد ۱۰درصدی تولید تخم مرغ در گیلان/ ۱۴ هزار تن تخم مرغ تولید شد
رشت- مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه امسال ۱۴ هزار و ۸۰۰ تن تخم مرغ در این استان تولید شد، گفت: در مقایسه با سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش تولید داشتهایم.

رشت- مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه امسال ۱۴ هزار و ۸۰۰ تن تخم مرغ در این استان تولید شد، گفت: در مقایسه با سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش تولید داشتهایم.
سورنا چایچی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه امسال ۱۴ هزار و ۸۰۰ تن تخم مرغ در استان گیلان تولید شده است، اظهار کرد: سهم طیور بومی در تولید تخم مرغ در استان گیلان بیش از طیور صنعتی است.
چایچی با بیان اینکه از این میزان ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن تخم توسط طیور بومی و مابقی نیز توسط طیور صنعتی تولید شده است، گفت: در مقایسه با مدت مشابه شاهد رشد حدود ۱۰ درصدی تولید تخم مرغ در بخس طیور بومی هستیم.
مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان در ادامه با اشاره به برنامهریزی سازمان برای افزایش این میزان تولید، افزود: تخممرغهای محلی به دلیل سالم بودن نسبت به تخممرغهای صنعتی در بازار گرانتر بوده و مردم نیز استقبال بیشتر از آن می کنند.
وی با بیان اینکه بیشترین تخم مرغ محلی در شهرستانهای املش، سیاهکل، لنگرود، صومعه سرا، رشت، لاهیجان، شفت و فومن تولید میشود، ادامه داد: در حوزه صنعتی نیز یک واحد تخمگذار در شهرستان رودبار با ظرفیت ۳۶ هزار قطعه سالانه ۶۵۳ تن تخم مرغ تولید و روانه بازار می کند.