خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمهیدات اورژانس در راهپیمایی ۲۲ بهمن/پرواز ۴۱ فروند بالگرد

مهر | سلامت و پزشکی، اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 21 بهمن 1397 - 15:56
سرپرست سازمان اورژانس کشور، گفت: حضور ۷۰۰۰ نیروی کادر فوریت های پزشکی، ۵۵۰۰ آمبولانس و ۶۴ اتوبوس آمبولانس در مسیرهای راهپیمایی روز ۲۲ بهمن پیش بینی شده است.
آمبولانس،اورژانس،راهپيمايي،مسيرهاي،اتوبوس

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند، در خصوص تمهیدات سازمان اورژانس برای خدمت رسانی به مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، افزود: طی برنامه ریزی های از پیش تعیین شده، آمبولانس ها و اتوبوس آمبولانس های اورژانس با نظم و فاصله معینی، تمامی مسیرهای راهپیمایی را پوشش داده و امکانات اورژانس در این مسیرها مستقر است.
همچنین، اتوبوس آمبولانس ها و آمبولانس ها مجهز به امکانات اولیه امدادی و کادر فوریت های پزشکی هستند.
وی با بیان اینکه در روز ۲۲ بهمن، ۴۱ فروند بالگرد در سراسر کشور آمادگی خدمات رسانی در مواقع اضطرار و بحرانی به هموطنان را دارند، تصریح کرد: با توجه به جمعیت و ترافیک مخصوصا در کلانشهرها، ۳۳۰ دستگاه موتور آمبولانس نیز آماده ارائه خدمات بوده و در مسیرهای راهپیمایی مستقر خواهند شد.
کولیوند با بیان اینکه پرسنل اورژانس آمادگی کامل برای ارائه خدمات فوری درمانی و اورژانسی به مردم را دارند، عنوان کرد: در مجموع، حضور ۷ هزار نیروی کادر فوریت های پزشکی، ۵۵۰۰ آمبولانس و ۶۴ اتوبوس آمبولانس در مسیرهای راهپیمایی روز ۲۲ بهمن پیش بینی شده که مانند هرسال، به مردم خدمات اورژانسی ارائه خواهند داد.