خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاهرود میزبان لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور می‌شود

مهر | ورزشی، استان‌ها | دوشنبه، 13 آبان 1398 - 22:31
شاهرود - سرپرست هیئت بدمینتون شاهرود از برگزاری مرحله اول لیگ برتر بدمینتون بانوان باشگاه‌های کشور در این شهرستان خبر داد و گفت: پنج تیم در این مرحله با هم رقابت می‌کنند.
شاهرود،بدمينتون،داور،مسابقات،حضور

مجتبی پیشدادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه شاهرود میزبان مرحله نخست لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور می‌شود، ابراز کرد: این مرحله با حضور پنج تیم به میزبانی شاهرود در روزهای پنج شنبه و جمعه شانزدهم و هفدهم آبان ماه ۹۸ برگزار خواهد شد.
وی افزود: شاهرود، کرمانشاه، تبریز، ماه و شمال‌شرق تهران و همچنین باشگاه مهر در این دوره از رقابت‌ها حضور خواهند داشت.
سرپرست هیئت بدمینتون شاهرود با بیان اینکه محل برگزاری مسابقات، آکادمی بدمینتون خواهد بود، تاکید کرد: حضور تماشاچیان و علاقمندان به این ورزش به شهرستان شاهرود کمک می‌کند تا بتوانیم تداوم میزبانی از مسابقات عرصههای ملی را شاهد باشیم.
پیشدادیان با بیان اینکه در این دوره از مسابقات ۹ بازیکن از رده‌های سنتی جوانان و نوجوانان در تیم شاهرود حضور خواهند داشت، تاکید کرد: این تیم با آمادگی خوبی راهی مسابقات می‌شود.
وی با بیان اینکه ۱۱ داور این رقابت‌ها را قضاوت خواهند کرد، گفت: شش داور از شاهرود، چهار داور از تهران و یک داور از مشهد قضاوت رقابت‌های مرحله نخست لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور را قضاوت می‌کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم هیئت بدمینتون شاهرود سال گذشته توانسته بود مقام سوم کشور را از آن خود کند.