خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار مجدد رهبری درباره طرح توطئه کاهش جمعیت کشور + فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 13 آبان 1398 - 17:31
سالیان گذشته سیاست فرزند کمتر، زندگی بهتر که در واقع یک توطئه آمریکایی بود پیاده شد تا از این راه به هدف کاهش جمعیت و نسل شیعیان دست پیدا کنند.
كشور،آژير،نعمت،درآمده،شعار،هشدار،صدا،حضرت،بحران

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شعار فرزند کمتر، زندگی بهتر در ظاهر شعاری عامه پسند و جذاب به نظر می‌رسد اما در پشت این شعار عامه‌پسند توطئه‌ای پنهان است که آینده کشور و مملکت ما را تهدید می کند.
نطفه این توطئه در سال ۱۹۷۴ و در کشور آمریکا بسته شد؛ هنگامی که هنری کسینجر، وزیر وقت امور خارجه این کشور در تحقیقات خود افزایش رشد جمعیت در کشور‌های جهان سوم را تهدیدی برای امنیت آمریکا در سال ۲۰۰۰ میلادی اعلام کرد.
بلافاصله طرحی برای جلوگیری از افزایش جمعیت در کشور‌های هدف از جمله سوریه، ترکیه و ایران طراحی می‌شود و از طرق مختلف تلاش شد تا این هدف در کشور‌های فوق محقق شود.
توطئه‌ای که رهبر معظم انقلاب بار‌ها در مورد اجرای آن در کشور هشدار داده‌اند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بار دیگر دیروز در بیاناتی که به مناسبت ۱۳ آبان داشتند، فرمودند: «بار‌ها و بار‌ها هشدار داده‌ام!
آژیر بحران به صدا درآمده.
من همین جا تنبّه بدهم این مطلبی را که بار‌ها و بار‌ها تکرار کرده‌ام؛ سیاستی وجود دارد که این نعمت را از ملّت ایران سلب کند؛ نعمت وجود جوانان انبوه و فراوان را.»
در ادامه می‌توانید کلیپ منتشر شده در کانال ریحانه، از صفحات وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت اللّه خامنه‌ای، با عنوان «آژیر بحران به صدا درآمده»، مشاهده کنید:
انتهای پیام/