خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاومت بهترین راهبرد در مقابل گستاخی‌های استکبار است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 آبان 1398 - 13:05
سمنان - عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه خصومت آمریکا علیه ملت ایران استمرار دارد، گفت: بهترین راهبرد در مقابل گستاخی‌های استکبار مقاومت و ایستادگی است.
آمريكا،كشورهاي،منطقه،ايران،دولابي،بابيان،خصمانه،جنايات،تأكيد ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی پیش از ظهر دوشنبه در سخنرانی راهپیمایی ۱۳ آبان در سمنان، ضمن بیان اینکه خصومت آمریکا علیه ملت ایران مستمر است و سال‌های سال تداوم دارد، تأکید کرد: کینه‌توزی‌های آمریکا از زمان کودتای ۲۸ مرداد و موضوع کاپیتولاسیون آغاز و دهه‌ها ادامه داشته است.
وی بابیان اینکه بهترین راهبرد در مقابل گستاخی‌های استکبار مقاومت است، ابراز کرد: اگر اراده مستضعفان مقابله با استکباران باشد، خداوند یاری‌گر این جهادگران خواهد بود و لذا این ایستادگی مردم ایران اسلامی است که پیروزی نهایی را نصیبمان خواهد کرد.
جنایات آمریکا تداوم دارد
نماینده زنجان در مجلس خبرگان ضمن اشاره به جنایات آمریکا علیه ایران اسلامی در طول دهه‌های متمادی، تأکید کرد: آمریکا ابتدا با کودتای ۲۸ مرداد و سپس با حمایت طاغوتیان در برابر ایران و مردمش ایستاد سپس در جنگ تحمیلی با حمایت از صدام پایه‌گذار شهادت ۳۰۰ هزار نفر و مجروحیت صدها هزار نفر شد و تاکنون نیز این جنایات ادامه دارد.
دولابی بابیان اینکه آمریکا در آخرین توطئه‌های خود علیه ایران و کشورهای اسلامی منطقه، داعش را ساخت و به جان کشورهای منطقه انداخت، گفت: داعش اعتراف و اذعان صریح مسئولان آمریکا است.
وی بابیان اینکه رد پای آمریکا در تمام مناقشات منطقه وجود دارد، گفت: متأسفانه برخی گروه‌ها و کشورهای منطقه با آمریکا همراه هستند این در حالی است که آمریکا کشورهای منطقه را تعمداً عقب نگه‌داشته و آنان را فریفته است.
رویکرد آمریکا خصمانه است
این کارشناس مسائل سیاسی و دینی با اشاره به رویکرد خصمانه آمریکا در قبال مسلمانان، تأکید کرد: این کشور با رویکردهای خصمانه کشورهای ساده‌لوح را در منجلاب فساد فرومی‌برد و از آنان سوءاستفاده می‌نماید.
دولابی گفت: آمریکا با رویکردهای فرهنگی و نظامی درصدد مقابله با کشورهای مسلمان است اما موضوع اصلی این است که پرچم دفاع از مستضعفان به دست انبیاء الهی، امامان معصوم (ع) برافراشته شده است و قرآن کریم ابزارهای مختلف نفوذ مستکبران را به ما آموخته است.
به گزارش خبرنگار مهر، راهپیمایی ۱۳ آبان در سمنان با حضور گسترده مردم هم‌زمان با سایر شهرهای کشور از میدان سعدی تا میدان امام خمینی(ره) برگزار شد.