خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزار کنندگان هالووین در پرند دستگیر شدند/ ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان در پی برگزاری مراسم غربی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 13 آبان 1398 - 12:15
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از دستگیر دو متهم که باعث ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان پرندی شده بودند، خبر داد.
جشن،هالووين،پرند،فست،سرپناه،ماسك،سرهنگ،زني

در گفت‎وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
سرهنگ مهدی سرپناه معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: روز جمعه هفته گذشته فردی که با پوشش‌های ترسناک در اماکن عمومی شهر پرند اقدام به برگزاری جشن غربی هالووین کرده و باعث رعب و وحشت شهروندان شده بود، خبر داد.
وی افزود: جشن هالووین مراسمی است که برگزاری آن در جامعه غربی مرسوم است افراد حاضر در این جشن با ماسک زنی به خیابان‎ها آمده و به این مراسم می‌پردازند.
بیشتر بخوانید: بازداشت عربده کشان تحت تعقیب پلیس امنیت در محله سلیمانیه
سرهنگ سرپناه تصریح کرد: در یک مورد فردی با ماسک زنی و پوشاندن چهره خود به فست فودی در شهر پرند رفته و آن مکان را به پاتوق خود تبدیل کرده بود که این موضوع باعث نارضایتی مردم شده و از پلیس برای ورود به موضوع درخواست کمک کردند.
وی افزود: با توجه به هنجار شکنی و همخوانی نداشتن جشن هالووین با فرهنگ ایرانی، این شخص که از تهران به پرند می‌آمد و در این محل نسبت به انجام ناهنجاری‌ها اقدام می‌کرد؛ به همراه متصدی فست فود دستگیر و برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.
انتهای پیام/