خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افشاگری مهاجم الاهلی علیه برانکو؛ او لجباز بود و با همه دچار مشکل شد

فارس | ورزشی | دوشنبه، 13 آبان 1398 - 11:30
مهاجم سوری الاهلی دست به افشاگری درباره سرمربی سابق پرسپولیس زد.
الاهلي،برانكو،بازيكنان،بركناري،پرسپوليس،مصاحبه،نهايت

به گزارش خبرگزاری فارس، عمر السومه، ستاره سوری تیم الاهلی عربستان در جدیدترین مصاحبه خود درباره اختلافی که میان او با برانکو، سرمربی سابق پرسپولیس و الاهلی بوجود آمد که در نهایت به برکناری پروفسور منجر شد، دست به افشاگری زد.
السومه در مصاحبه با سایت «الکوره» گفت: من باعث اخراج برانکو نشدم.
او لجبازی می کرد و با تمام بازیکنان دچار مشکل شده بود.
تمام بازیکنان خواهان جدایی او بودند.
او قبل از آغاز مسابقات تمرینات سنگین با وزنه انجام می داد و این انرژی بازیکنان را می گرفت و ما نمی توانستیم نتیجه بگیریم.
وی افزود: من مشکلی با برانکو نداشتم ولی رفتار و کارهای او در الاهلی باعث شده بود، بازیکنان او را نخواهند.
مخصوصا اشتباهاتی که در دیدار با الهلال در لیگ قهرمانان آسیا داشت، باعث شد تا او تحت فشار زیاد قرار بگیرد و در نهایت مسئولان باشگاه الاهلی تصمیم به برکناری اش گرفتند.
برانکو تابستان گذشته بعد از 4 سال مربیگری در پرسپولیس و افتخارات زیاد به همراه سرخ پوشان راهی عربستان شد و هدایت الاهلی را برعهده گرفت.
اما او در کمتر از 2 ماه به خاطر کسب نتایج ضعیف برکنار شد.
انتهای پیام/ا