خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبدالمهدی: دولت در اجرای اصلاحات جدی است

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 13 آبان 1398 - 10:49
نخست‌وزیر عراق اعلام کرد که دولت وی از زمان تشکیل در انجام اصلاحات جدی بوده و به برنامه‌های خود عمل می‌کند.
عراق،دولت،عبدالمهدي،اصلاح،روابط

نخست‌وزیر عراق اعلام کرد که دولت وی از زمان تشکیل در انجام اصلاحات جدی بوده و به برنامه‌های خود عمل می‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سومریه‌نیوز، عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر عراق روز یکشنبه از هیئتی از مجلس نمایندگان آمریکا با ریاست آدام اسمیت، رئیس کمیته نیروهای مسلح استقبال کرد.
در این دیدار درباره روابط دوجانبه و راه‌های تقویت همکاری و حمایت از طرح‌ها و برنامه‌های اصلاحی دولت بحث و تبادل نظر شد.
عبدالمهدی تأکید کرد: ما برای برقراری بهترین روابط با آمریکا و منطقه تلاش می‌کنیم.
دولت از زمان تشکیل در روند اصلاح جدی بوده و به طرح‌ها و برنامه‌های خود عمل می‌کند.
وی گفت: ما همچنین لایحه‌هایی را درباره حقوق و خواسته‌های مردم عراق درباره اصلاح سامانه سیاسی و اقتصادی ارائه کردیم و برای افزایش فرصت‌های شغلی و جذب سرمایه‌گذاری‌ها و فراهم کردن فضای امن و باثبات تلاش می‌کنیم.
انتهای پیام