خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقابله با گردوغبار؛ نیازمند بهره‌گیری از توان دانشگاهی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 13 آبان 1398 - 09:06
رئیس کارگروه ملی مقابله با گرد و غبار با اشاره به بهره‌گیری از توان دانشگاهی و ظرفیت‌های پژوهشی، گفت: در زمینه گرد و غبار اقداماتی به صورت علمی با توجه به وضعیت موجود کشور انجام می‌دهیم.
كارگروه،غبار،گرد،كشور،اعتبار،ملي،طهماسبي،مقابله

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس کارگروه ملی مقابله با گرد و غبار با اشاره به بهره‌گیری از توان دانشگاهی و ظرفیت‌های پژوهشی، گفت: در زمینه گرد و غبار اقداماتی به صورت علمی با توجه به وضعیت موجود کشور انجام می‌دهیم.
علی‌محمد طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ۱۸ دستگاه اجرایی عضو کارگروه گرد و غبار هستند که برنامه‌ها را ارائه داده، در کارگروه استانی مطرح شده و در کارگروه تخصصی نهایی می‌شود و به تصویب می‌رسد.
وی با بیان اینکه همواره درخواست‌ها بیش از اعتبار موجود است، افزود: برنامه ها براساس نوع رتبه‌بندی کرده و به آن‌ها اعتبار تعلق می‌گیرد.
رئیس کارگروه ملی مقابله با گرد و غبار با بیان اینکه خراسان جنوبی جزء سه استان اولویت‌دار در این موضوع در کشور است، تصریح کرد: حجم و پراکنش اعتبارات براساس اولویت تخصیص می‌یابد.
طهماسبی ادامه داد: در خصوص جذب اعتبار، گروه پایش و نظارت داریم که عملکردها را مرتب رصد می‌کند و براساس آن اعتبار تعلق می‌گیرد.
وی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم در کارگروه ملی مدیریت گرد و غبار تمرکززدایی داشته باشیم، افزود: اصلی‌ترین رویکرد سال جاری تمرکززدایی است و وظیفه‌ها در قالب کارگروه استانی پیگیری می‌شود.
طهماسبی اظهار کرد: تغییر رویکردی در فعالیت‌ها ایجاد خواهد شد و اقدامات خود را با همکاری و مشارکت مردم با رویکرد اشتغالزایی و تولید دنبال می‌کنیم.
وی ادامه داد: ظرف دو سال گذشته تمام مناطق کشور را شناسایی کرده و تمام مناطق خارجی اطراف کشور را نیز رصد کرده و از توان دانشگاهیان مرکز کشور در این زمینه بهره می‌بریم.
رئیس کارگروه ملی مقابله با گرد و غبار یادآور شد: ادارات کل محیط زیست وظیفه دارند از توان تحقیقات و بخش آموزش کشور بهره ببرند و به آنان توصیه کرده‌ایم از این این پتانسیل بهره‌گیری کنند.
انتهای پیام