خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوادی‌حصار: 22 بهمن محدود به هیچ‌ یک از گروه‌های سیاسی نیست

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 21 بهمن 1397 - 14:38
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: راهپیمایی 22 بهمن کم هزینه‌ترین روش اعلام وفاداری و همراهی مردم با جمهوری اسلامی است.
22،بهمن،راهپيمايي،ملي،اسلامي

محمدصادق جوادی‌حصار، عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اهمیت حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال گفت: راهپیمایی 22 بهمن، برای کسانی که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند تبدیل به تجدید میثاق ملی شده است و می‌توان گفت که این حرکت مردمی به رفراندومی برای پاره‌ای از تصمیمات بدل شده است.
وی با بیان اینکه راهپیمایی 22 بهمن کم هزینه‌ترین روش اعلام وفاداری و همراهی مردم با جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کرد: مسئولان کشور نباید از این موضوع غفلت کنند که حضور مردم در راهپیمایی‌های ملی مانند 22 بهمن به این معنا نیست که مردم با همه سیاست‌های جاری کشور صددرصد مخالف یا صددرصد موافق‌اند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تصریح کرد: راهپیمایی مردمی در روز 22 بهمن محدود به هیچ‌یک از گروه‌های سیاسی نیست و این گروه‌ها نمی‌توانند این حرکت ملی را مصادره به مطلوب کنند؛ زیرا مردم در این روز با مفاهیم اولیه انقلاب اسلامی که همان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی بوده، تجدید پیمان کنند و با حضور خود تاکید می‌کنند که همچنان بر عهدی که در سال 57 بسته‌اند، پایدار‌ند.
انتهای پیام/