خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطر ابتلا به اگزما و آلرژی های غذایی در نوزادان چاق تر بیشتر است

مهر | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 13 آبان 1398 - 05:35
مطالعه جدید نشان می دهد نوزادانی که چاق تر هستند با احتمال بیشتر ابتلا به اگزما و آلرژی های غذایی روبرو هستند.
آلرژي،غذايي،افزايش،ريسك،ازاي،وزن

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دریافتند به ازای افزایش هر یک کیلوگرم به ازای وزن کودکی که دارای وزنی بالاتر از حدمیانگین سنش است، ریسک اگزما و آلرژی های غذایی هم افزایش می یابد.
«کتی گاتفورد»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آدلاید استرالیا، در این باره می گوید: «به ازای هر کیلوگرم افزایش وزن به هنگام تولد ریسک آلرژی های غذایی ۴۴ درصد و ریسک ابتلا به اگزما ۱۷ درصد افزایش می یابد.»
در این مطالعه، محققان گزارش سلامت بیش از ۱۵ هزار نفر و دهها مطالعه دیگر را که شامل وزن در زمان تولد و داده های مربوط به آلرژی بود بررسی کردند.
هر دو فاکتورهای ارثی و زیست محیطی در ابتلا به آلرژی غذایی نقش دارند.
مواد آلرژی زا در مواد خوراکی موادی هستند که مسئول شروع واکنش آلرژیک هستند.
آنها پروتئین های هستند که معمولا در برابر حرارت پخت و پز، اسید موجود در معده، و آنزیم های گوارشی روده مقاوم هستند.
در نتیجه زمانیکه مواد آلرژی زا باقی مانده و از دیواره روده گذشته و وارد جریان خون می شوند واکنش های آلرژیک ناشی از پروتئین در بدن ایجاد می شود.
مکانیسم آلرژی غذایی شامل سیستم ایمنی بدن و وراثت است.