خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گسست عمیقی بین نظام آموزشی، منابع مالی و برنامه‌ها وجود دارد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 19:17
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز شاهد گسست عمیقی در بین نظام آموزش عمومی و متوسطه، منابع مالی و برنامه‌ها هستیم، گفت: در شرایطی که کشور در جنگ تمام عیار اقتصادی قرار دارد، باید با درک شرایط و استفاده بهینه از امکانات، منابع و ظرفیت‌ها به رسالت خود به بهترین وجه عمل کرد.
آموزش،پرورش،پرورشي،تعليم،تربيت،كاظمي،مديران،معاون،وزارت،فرهن ...

ایسنا/خراسان جنوبی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز شاهد گسست عمیقی در بین نظام آموزش عمومی و متوسطه، منابع مالی و برنامه‌ها هستیم، گفت: در شرایطی که کشور در جنگ تمام عیار اقتصادی قرار دارد، باید با درک شرایط و استفاده بهینه از امکانات، منابع و ظرفیت‌ها به رسالت خود به بهترین وجه عمل کرد.
به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی، عصر امروز 12 آبان در نشست شورای معاونین اداره کل و مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان که در شهرستان طبس برگزار شد، نسبت به تأمین اعتبار نمازخانه‌های شهرستان طبس قول مساعد داد.
وی با بیان اینکه اصل تعلیم و تربیت بر اثر بخشی فعالیت ها استوار است، تصریح کرد: لازمه اثربخشی فعالیت‌ها در فرآیند تعلیم و تربیت اسلامی ایرانی پرهیز از غفلت‌زدگی، توجه به معبود با مرجعیت نماز، انس با قرآن و اخلاص در امور است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مفیدترین اعمال، اعمالی است که برای رضای خدا باشد، اظهار کرد: اثربخشی فعالیت‌ها حلقه مفقوده نظام تعلیم و تربیت فعلی ما است.
کاظمی با بیان اینکه راز موفقیت برخوردای از مدیران و معلمین مومن، عاشق و دلسوز است، افزود: سنگ بنای نظام تعلیم و تربیت دوره ابتدایی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در وزارت آموزش و پرورش مدیریت جهادی و دمیدن روحیه امید در بین دانش‌آموزان ضروری‌ترین اقدام در شرایط فعلی است و امروز با تعامل دو بخش آموزشی و پرورشی باید از نگاه سخت‌افزاری به دیدگاه نرم‌افزاری رسیده به گونه‌ای که هر معلم یک مربی باشد.
کاظمی از مدیران مدارس به عنوان نقاط سقل تحول در فرآیند تعلیم و تربیت یاد کرد و ادامه داد: شناخت مسائل آموزش و پرورش، تحلیل درست و ارائه راهکار عملی از ویژگی‌های مدیران موفق است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از مشارکت به عنوان کلید حل مشکلات درون و برون سازمانی آموزش و پرورش در همه سطوح یاد کرد و ادامه داد: استفاده از ظرفیت اندیشمندان، اولیای دانش‌آموزان، پیشکسوتان و تشکلات دانش‌آموزی می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات آموزشی و پرورشی باشد و لازمه تحقق این مهم تکریم مناسب است.
کاظمی با اشاره به اینکه آنچه امروز می‌تواند دانش‌آموزان را به حیات طیبه برساند، آموزش مهارت‌های معنوی، اجتماعی و اخلاقی است، یادآور شد: تا پایان سال تحصیلی جاری 40 هزار یادواره شهید در40 هزار مدرسه کشور اجرا می‌شود.
انتهای پیام