خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معلمان در جذب دانش آموزان برای نماز جماعت ابتکار عمل داشته باشند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 18:55
انزلی- فرماندار بندرانزلی گفت: معلمان و مربیان پرورشی باید با اتخاذ شیوه‌های نو و ابتکار عمل در جذب دانش آموزان به نمازجماعت، این وظیفه خطیر را به شایستگی انجام دهند.
نماز،دانش،آموزان،جماعت،مدارس،تاكيد،جذب،مديران،شركت

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل حیدری آزاد بعد از ظهر یکشنبه در همایش اجلاس نماز و مدرسه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندرانزلی با تاکید بر اشاعه نماز در مدارس، اظهار کرد: تاکید برای حضور در نماز جماعت به دلیل آن است که از جنبه اجتماعی نماز غفلت نشود.
وی افزود: باید رابطه بین انسان و خدا به گونه‌ای برای دانش آموزان تبیین شود تا دانش آموز جذب نماز جماعت شود و تضادها و تعارض‌هایی که دانش‌آموز در خانواده، جامعه و محیط مدرسه می‌بیند، به نحو مطلوبی حل شود.
حیدری آزاد با اشاره به اینکه عوامل موثری در جذب دانش آموزان برای شرکت در نماز جماعت وجود دارد، تاکید کرد: حضور مسئولان در نماز جماعت مدارس، تبیین اثرات نماز، تکریم و شخصیت دادن به دانش آموزان، نشاط آفرینی فرهنگی و اعتقادی و ایجاد خودباوری در دانش آموزان، ایجاد را بطه قوی دینی معلم و دانش آموز و بازگو کردن اهمیت و ضرورت نماز به اولیا دانش آموزان از جمله موارد موثر در این خصوص است.
وی ادامه داد: با اجرای مسابقات مختلف درباره نماز و اهدای جوایز به دانش آموزان برتر در بین دو نماز می توان در راستای جذب دانش آموزان برای شرکت در نماز جماعت برنامه ریزی کرد.
فرماندار انزلی با تاکید بر لزوم شرکت مدیران، معاونان و مدیران مدارس در کنار دانش آموزان در نماز جماعت مدارس، تصریح کرد: مربیان و معلمان و مدیران مدارس باید در راستای اقامه نماز جماعت در مدارس و همچنین اعزام دانش آموزان به نماز پر صلابت سیاسی عبادی جمعه تلاش کنند.