خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظریف نباید جلسه علنی را ترک می‌کرد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 18:32
نماینده مردم تهران گفت: معتقدم که آقای ظریف نباید جلسه را ترک می‌کرد اما چرا سوال بنده از وزیر کشور در دستور کار مجلس قرار نمی‌گیرد؟
مجلس،كواكبيان،نماينده،وزير،تهران،كشور،شفاهي

کواکبیان در تذکر شفاهی:
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران در جلسه نوبت عصر امروز مجلس در تذکری شفاهی اظهار کرد: به ترامپ نامتعادل می‌گویم این تحریم‌هایی که علیه کارگر‌های ساختمانی کرده‌ای توهم فشار حداکثری است که راه به جایی نمی‌برد.
او افزود: قبول دارم که آقای ظریف نباید جلسه علنی را ترک می‌کردند، اما چرا سوال من از وزیر کشور در دستور کار مجلس قرار داده نمی‌شود.
نماینده مردم تهران بیان کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام لوایح CST و پالرمو را تصویب کنند مجلس و دولت این دو طرح را تصویب کردند و در شرایط فعلی نباید موجب قفل شدن اقتصاد شویم.
کواکبیان بیان کرد: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام هم اگر موافق شفافیت هستند آرای خود ر ا به صورت شفاف در مورد این لایحه بیان کنند و مسئولیت وضعیت اقتصادی کشور را بپذیرند.
او گفت: وزیر کشور باید در مورد عدم واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال وهمچنین توهین به قومیت‌ها در مسابقه ورزشی پاسخگو باشد.
نماینده مردم تهران در پایان خطاب به وزیر ارشاد گفت: یا مجوز ندهید یا اگر می‌دهید پای آن بایستید چرا که خانه پدری توسط دادستانی توقیف شده است.
انتهای پیام /