خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۵۵ دستگاه اتوبوس و مینی بوس جهت جابجایی مردم ورامین

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 17:04
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ورامین از اختصاص ۵۵ دستگاه اتوبوس و مینی بوس جهت جابجایی شهروندان و دانش آموزان در روز راهپیمایی ۱۳ آبان خبر داد.
دانش،راهپيمايي،آبان،آموزان،اتوبوس

ایسنا/تهرانرئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ورامین از اختصاص ۵۵ دستگاه اتوبوس و مینی بوس جهت جابجایی شهروندان و دانش آموزان در روز راهپیمایی ۱۳ آبان خبر داد.
حسن خوانساریان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص خدمت رسانی به دانش آموزان و مردم انقلابی در مراسم ۱۳ آبان سال ۹۸ خاطرنشان کرد: ۵۵ دستگاه اتوبوس و مینی بوس شهروندان و دانش آموزان را به مسیر راهپیمایی انتقال می دهند.
این اتوبوس ها از ساعت ۸ صبح کار خود را آغاز می کنند و پس از پایان مراسم راهپیمایی شهروندان را به مسیرهای مختلف انتقال خواهند داد.
وی ادامه داد: سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ورامین تمهیدات ویژه ای جهت حضور پرشور دانش‌آموزان و شهروندان در روز یوم الله ۱۳ آبان اندیشیده است.
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ورامین یادآور شد: این سازمان در آستانه فرا رسیدن ۱۳ آبان روز دانش آموز تمهیدات ویژه جهت حضور پرشور در راهپیمایی روز ۱۳ آبان صورت داده است.
خوانساریان ادامه داد: هماهنگی لازم با دستگاه اتوبوس ها و مینی بوس ها صورت گرفته و دانش آموزان را از مدارس به میدان امام حسین(ع) انتقال می دهند و پس از پایان مراسم راهپیمایی دانش آموزان را به مدارس انتقال خواهند داد.
انتهای پیام