خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه مراکز دانشگاهی استان سمنان موردتوجه خیران قرار گیرد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 14:22
معاون سیاسی، امنیتی و‌ اجتماعی استاندار سمنان از بنیاد کشوری خیران دانشگاه فرهنگیان خواست؛ توجه خیران ملی را برای تکمیل امور و‌ توسعه مراکز دانشگاهی در استان سمنان جلب کنند.
دانشگاه،فرهنگيان،سمنان،تربيت،مشاركت،توسعه،خيران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حبیب‌الله خجسته پور بعدازظهر امروز در جلسه هیئت‌امنای دانشگاه فرهنگیان استان سمنان بر تربیت دانش‌آموزانی اخلاق مدار و معلمانی اندیشمند تأکید کرد و آن را از اهداف دانشگاه فرهنگیان برشمرد و گفت: نیروی انسانی سرمایه مهم هر کشور در مسیر توسعه و پیشرفت است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بیان داشت: دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان با سایر مراکز دانشگاهی و‌ آموزش عالی در امر تعلیم و تربیت تفاوت دارند؛ و تربیت‌یافتگان این دانشگاه در تربیت دانش آموزان آمادگی بیشتری دارند.
خجسته پور تأکید کرد: باید اهمیت توسعه دانشگاه فرهنگیان برای آحاد جامعه تبیین شود تا موجب جلب مشارکت مردم و خیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی به این سمت‌وسو شود.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فرهنگیان مقدمه تعلیم و تربیت است اظهار داشت: وقتی بسترهای لازم برای پویایی مراکز دانشگاهی همچنین دانشگاه فرهنگیان فراهم شود؛ این مهم اثرگذاری خود را بر ایجاد مدارس پویا به‌صورت مستقیم خواهد گذاشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با اشاره به اینکه استان سمنان از استان‌هایی است که بیشترین موقوفات را داراست گفت: این مهم نشان‌دهنده مشارکت بالای خیرین و مردم این استان در خدمت به خلق و امور خیر در عرصه‌های مختلف است.
خجسته پور گفت: این مشارکت باید جهت‌دهی شود و خیران به‌سوی توسعه دانشگاه فرهنگیان هدایت شوند.
وی اظهار امیدواری کرد: خیران در توسعه اقدامات دانشگاه فرهنگیان باید حضور و مشارکت بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/ ت