خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیرساخت‌های حیاتی کشور محافظت می‌شود/ برگزاری رزمایش‌های سایبری

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 13:24
بوشهر - معاون برنامه‌ریزی و امور مجلس در سازمان پدافند غیرعامل کشور از برگزاری رزمایش‌های سایبری در نقاط مختلف کشور خبر داد و گفت: زیرساخت‌های حیاتی کشور محافظت می‌شود.
پدافند،غيرعامل،كشور،بوشهر،استاندار

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا کایینی صبح یکشنبه در همایش هفته پدافند غیرعامل در بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه و گسترش فرهنگ پدافند غایرعامل تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفته است.
معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به بخش های اساسی پدافند غیرعامل گفت: حفاظت از زیرساخت ها و صیانت از مردم دو بخش مهم و اساسی پدافند غیرعامل است.
کایینی بیان داشت: وظیفه اصلی در حفظ زیرساختها بستگی به نوع زیرساخت‌ها دارد به طور مثال استان بوشهر در موضوعات مختلف در کشور سرآمد است لذا ضرورت دارد از زیرساخت‌های موجود در این استان حفاظت شود.
وی با اشاره به برگزاری رزمایش‌های متعدد در حوزه سایبری در کشور تاکید کرد: بر اساس اعلام شورای عالی فضای مجازی ۸۵ درصد از زیرساخت‌های کشور با قطع اینترنت، می توانند خدمات خود را ادامه دهند.
عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر به عنوان استاندار نمونه کشور در عرصه پدافند غیرعامل انتخاب شد.