سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماموستا رستمی: نقش آمریکا در تمام آشوب‌ها محسوس است/تکفیر نقطه مقابل اسلام است

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 13:12
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: نقش آمریکا در تمام مبارزات و آشوب‌ها علیه کشورهای اسلامی ملموس است.
اسلام،مسلمانان،دشمنان،رستمي،مقابله،نقطه،قرآن،آمريكا،ماموستا، ...

ماموستا رستمی: نقش آمریکا در تمام آشوب‌ها محسوس است/تکفیر نقطه مقابل اسلام است
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ماموستا فایق رستمی صبح امروز در همایش نقش استکبار جهانی در حمایت از جریان‌های افراطی و تکفیری و راه‌های مقابله آن در سنندج، اظهار کرد: در دنیای امروز که دست‌های ناپاک و نامحرم می‌خواهند با ایجاد تفرقه و جدایی در میان مسلمانان به اسلام ضربه بزنند برای مقابله با این نقشه شوم باید به قرآن و دستورات آن برگردیم.
این روحانی اهل سنت از قرآن به عنوان نقطه مشترک مسلمانان نام برد و گفت: اگر مسلمانان با دقت قرآن را مطالعه کرده و به آن عمل کنند چنین بلاهایی سر مسلمانان در برخی کشورها نمی‌آمد.
وی تصریح کرد: اسلام دینی است که برای همه زوایای زندگی انسان‌ها برنامه دارد و تکفیر در چنین دینی جایگاهی ندارد و نقطه مقابل اسلام است.
رستمی زمان‌شناسی و استقامت را راه مقابله با دشمنان اسلام دانست واضافه کرد که مردم کردستان به تبع ملت ایران هرگز اعتماد به آمریکا ندارند و اگر مردم کردستان در هشت سال جنگ تحمیلی، شیمیایی و آواره شدند به خاطر دشمنانی بود که از سوی آمریکا اجیر شده بودند.
وی تصریح کرد: تمام مبارزات و آشوب‌هایی که علیه کشورهای اسلامی شکل می‌گیرد و مسلمانان زیادی به خاک و خون کشیده می‌شوند، به آمریکا باز می‌گردد.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: در هر نقطه از جهان اگر یک مسلمان آسیب ببیند پیکره اسلام آسیب می‌بیند لذا همه باید با وحدت در برابر دشمنان بایستیم.
وی با بیان اینکه دین اسلام دین ترحم و مهربانی است، گفت: در هیچ جای دین اسلام نوشته نشده که مسلمان خون مسلمان را بریزید ولی امروز به نام اسلام خون مسلمانان ریخته می‌شود.
ماموستا رستمی با طرح این سوال که کسی نمی‌داند تکفیر علیه مسلمانان موضوعی است که از سوی دشمنان اسلام شکل گرفته است، گفت: برای مقابله با هجمه‌ای که بسیار برنامه‌ریزی شده از سوی دشمنان طراحی شده باید به قرآن و دستورات پیامبر بازگردیم تا بتوانیم دشمنان را شکست دهیم.
وی اضافه کرد: خداوند امت رسول را امتی میانه‌رو خلق کرده و وجود خونریزی و قتل و کشت و کشتار در چنین جامعه‌ای جایگاهی ندارد.
انتهای پیام/2330/71/ی