خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت پاکستان علیه فضل الرحمان پرونده قضایی تشکیل می‌دهد

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 12:05
در حالی که تلاش‌های فضل الرحمان و طرفداران حزب جمعیت علمای اسلام برای سرنگونی دولت اسلام آباد به اوج رسیده است، دولت پاکستان از تشکیل پرونده قضایی علیه وی خبر داد.
اسلام،دولت،الرحمان،فضل،پاكستان،قانون،حزب،جمعيت،وزير

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از جیو تی وی، «پرویز ختک» وزیر دفاع پاکستان از تشکیل پرونده قضایی علیه «فضل الرحمان» رئیس حزب جمعیت علمای اسلام خبر داد.
وی تصریح کرد: سخنان فضل الرحمان تهدید دولت و تهییج طرفدارانش برای حمله به اماکن دولتی به حساب می آید و طبق قانون جرم است.
پرویز ختک گفت: تمام سازمان های امنیتی و قضایی پاکستان از دولت اسلام آباد حمایت می کنند و این نشان می دهد که مسیر فضل الرحمان و طرفدارانش اشتباه محض است.
وزیر دفاع پاکستان افزود: فضل الرحمان در سخنانش نخست وزیر پاکستان را تهدید کرده و گفته است که این سیل جمعیت می توانند به منزل او هجوم برده و او را دستگیر نمایند.
عضو ارشد حزب تحریک انصاف اضافه کرد: این سخن تهدید شخص نخست وزیر است و طبق قانون می تواند موجب زندانی شدن فضل الرحمان شود.
ختک اظهار داشت: احزاب اپوزیسیون با دولت توافق کرده ند که در چارچوب قانون و مسیرهای مشخص شده دست به اعتراض بزنند ولی اگر سخنان خود را زیر پا بگذارند با برخورد سخت دولت مواجه خواهند شد.
وی تاکید کرد: دولت اسلام آّباد تا زمانی با معترضین سیاست تساهل را پیش خواهد گرفت که آنها از دایره قانون خارج نشوند ولی اگر این اتفاق افتاده و آنها قانون اساسی را زیر پا بگذارند سران حزب جمعیت علمای اسلام باید مسئولیت اتفاقات بعدی را بپذیرند.
گفتنی است حزب جمعیت علمای اسلام با طرفدارانش در شهر اسلام آباد اعتصاب کرده و از دولت پاکستان خواسته‌اند تا فردا استعفا دهد.
انتهای پیام/.