خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمام تمرکز ما بر لیگ کشتی است/ امیدها می‌توانستند قهرمان شوند

مهر | ورزشی | یکشنبه، 12 آبان 1398 - 09:56
مدیرفنی تیم کشتی دانشگاه آزاد گفت: فعلا تمام تمرکز ما به روی کسب بهترین نتایج در رقابتهای لیگ برتر کشتی آزاد است و باید به فکر تداوم پیروزی‌ها باشیم.
تيم،ليگ،كسب،برتر،قهرماني،رده،اميد،بزرگسالان،رضايي،ارزشمند،نايب

علیرضا رضایی در گفتگو به خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم دانشگاه آزاد اسلامی در حالی در رقابتهای لیگ برتر به مصاف با حریفان ادامه می دهد که ما تا این مرحله از مسابقات، دو پیروزی و یک شکست را در کارنامه داریم.
البته همین نتایج نیز با توجه به جوان بودن تیم ما رضایت بخش است، هرچند که می توانستیم هر سه دیدار خودمان در لیگ را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
وی تصریح کرد: تمام فکر و ذهن ما در حال حاضر، رسیدن به جمع تیم های برتر لیگ است و باید برای دستیابی به هدف اصلی و قهرمانی در این دوره از رقابتها با تمام وجود تلاش کنیم.
من به بچه های تیم اعتقاد و ایمان دارم و مطمئن هستم این کشتی گیران از دل و جان برای موفقیت تیمشان به روی تشک می روند.
رضایی به دورخیز این تیم برای کسب مجوز حضور در جام باشگاه های جهان هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر به کسب بهرتین نتایج در لیگ برتر می اندیشیم و راهیابی به مسابقات جام باشگاه‌های جهان در اولویت بعدی ماست.
البته ما برای حضور در این میدان بین المللی مهم هم برنامه ریزی خواهیم داشت و طبیعتا در صورت کسب نتیجه مطلوب در لیگ برتر، وارد فاز اجرایی آن نیز خواهیم شد.
سرمربی پیشین تیم کشتی آزاد امید ایران به نایب قهرمانی این تیم در رقابتهای جهانی هم اشاره کرد و گفت: این تیم به واقع شایسته کسب قهرمانی بود، چراکه از هر نظر پتانسیل و ظرفیت این موفقیت را داشت.
به هر حال دلایلی بوجود آمد که تیم ایران به جای سکوی نخست، به نایب قهرمانی بسنده کند که این عنوان هم بسیار ارزشمند و افتخارآمیز است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: باید قدر این پشتوانه های ارزشمند را به خوبی دانست و طوری برنامه ریزی کرد تا رده امید به عنوان نقطه تلاقی رده جوانان به تیم ملی بزرگسالان به بهترین شکل مدیریت و هدایت شود.
مطمئنا آزادکاران امید می توانند در صورت برخورداری از توجه و حمایت کافی با توان و اقتدار و انگیزه بیشتری وارد رده بزرگسالان شوند و افتخارات فراوانی کسب کنند.