خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مختاری: اگر شرایط خاصی پیش نیاید می‌توانیم در جام بین قاره‌ای موفق شویم

فارس | ورزشی | شنبه، 11 آبان 1398 - 16:41
بازیکن تیم ملی فوتبال ساحلی ایران گفت: اگر شرایط خاصی پیش نیاید مطمئناً می‌توانیم نتایج خوبی در مسابقات جام بین قاره‌ای بگیریم.
تيم،مسابقات،شرايط،ملي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس محمدعلی مختاری در حاشیه تمرین امروز تیم ملی فوتبال ساحلی در خصوص آخرین شرایط این تیم اظهار داشت: شرایط ما خوب است ولی کمی خسته هستیم.
ما مدتی درگیر بازی‌های تیم ملی و همچنین بازی‌های باشگاهی بودیم اما امیدوارم که نتایج خوبی بگیریم.
وی در خصوص مسابقات جام بین قاره‌ای گفت:‌ این مسابقات بعد از جام جهانی از بالاترین سطح برخوردار است و به هر حال ما هم برای موفقیت پا به این مسابقات خواهیم گذاشت.
بازیکن تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در پاسخ به این سؤال که از بین تیم‌های روسیه، ایتالیا و اسپانیا کدام تیم قوی‌تر هستند، گفت: از نظر بدنی و تاکتیکی بخواهیم حساب کنیم روسیه تیم بهتری است و مسلماً ما بازی سختی با این تیم خواهیم داشت.
مختاری در پایان گفت: اگر شرایط خاصی پیش نیایید می‌توانیم نتایج خوبی را دوباره در این مسابقات کسب کنیم.
انتهای پیام/ا