خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت ورود نخبگان به حوزه علوم انسانی

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 11 آبان 1398 - 16:38
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری باید بخش نخبگانی به حوزه علوم انسانی بیشتر ورود کند و به آن اهمیت بدهد.
علوم،انساني،حوزه،جشنواره،ورود،برگزاري،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا غفاری ظهر امروز در مراسم نشست خبری یازدهمین جشنواره بین المللی فارابی که در پژوهشکده مطالعات فرهنگی واجتماعی وزارت علوم برگزار شد، گفت: این جشنواره متمرکز بر حوزه علوم انسانی و اسلامی است.
اهمیتی که این علوم در حوزه نظری و سیاستی و کاربردی دارد هر روز افزایش می یابد و دلیل آن نیز آن است که با تغییرات جوامع انسانی، نیاز و ضرورت توجه به این حوزه و علوم نیز بیشتر می شود.
وی به دیدار اخیر نخبگان با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: بیشتر مسائلی که آنجا مطرح شد در حوزه غیر علوم انسانی و فنی بود و سهم علوم انسانی بسیار کم بود که مقام معظم رهبری تأکید کردند باید بخش نخبگانی به حوزه علوم انسانی بیشتر ورود کند و ورود نخبگان به این حوزه از ضروریات است.
غفاری با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره به رونق بخشی علوم انسانی و اسلامی کمک می کند، اظهار داشت: امروز با تجربه ای که در این زمینه پیدا کردیم به مرحله ای رسیدیم که می توانیم مرجعیت این مجموعه را داشته باشیم.
امیدواریم با برگزاری این جشنواره در مجموع بتوانیم سهم علوم انسانی و اسلامی را افزایش دهیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره به ترغیب جوانان به علوم انسانی کمک می کند، گفت: در دوره تحصیلات تکمیلی توجه به علوم انسانی زیاد است.
حتی دانشجویانی که در رشته هایی غیر علوم انسانی تحصیل کرده اند علاقه مند هستند به این حوزه ورود پیدا کنند.