خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ŘŞŘşŰŒŰŒŘąŘ§ŘŞ ŘŻŘą ستاد Ř˘Ů…ŮˆŘ˛Ř´â€ŒŮˆŮžŘąŮˆŘąŘ´ آغاز Ř´ŘŻ

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 22:40
تغییرات در ساختار ستادی آموزش‌ و پرورش با ادغام مرکز روابط عمومی و حوزه وزارتی با هدف چابک‌سازی آغاز شد.
روابط،مركز،ساختاري،وزارتي،تغييرات،اداري،حوزه،ساختار

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ تغییرات ساختاری در ستاد آموزش‌ و پرورش با هدف چابک‌سازی با ادغام مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی با حوزه وزارتی آغاز شد و براین اساس مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی وزارت آموزش‌وپرورش با حضور امیرعلی نعمت‌اللهی در رأس آن شکل گرفت.
طبق گفته‌های نعمت‌اللهی، تغییرات در ساختار اداری آموزش‌وپرورش از ماه‌ها قبل در جلسات کارشناسی مختلف با موضع تغییر چارت و ساختار اداری موردبحث و بررسی قرار گرفته است و به سازمان امور اداری و استخدامی که طبق قانون اساسی مرجع تخصصی تغییر ساختار درون دولت است، منعکس‌شده است.
او گفته است:‌ پس از جلسات متعدد تصمیم بر این شد که ساختار آموزش‌وپرورش در چند حوزه تغییر کند و نخستین تغییر به دلیل هم‌پوشانی برنامه‌ها و فعالیت‌ها در حوزه روابط عمومی و دفتر وزارتی رخ داد تا چابک سازی، پویایی، تحرک، هم‌افزایی و بهره‌وری بیشتری انجام بگیرد.
همچنین قرار است سایر تغییرات ساختاری طی فرایندی به‌زودی انجام گیرد و علاوه بر تغییرات ساختاری در برخی از جایگاه‌ها و پست‌ها تصمیماتی گرفته خواهد شد و افرادی برای حوزه‌های مختلف معرفی خواهند شد.
نعمت‌اللهی درباره وضعیت مرتضی نظری و شاپور محمد‌زاده گفته بود: آنها از همکاران خوب و پرتلاش حوزه ستادی بودند که وزیر آموزش‌وپرورش در جایگاه‌های تخصصی و مؤثر از حضور آنان استفاده خواهد کرد؛ در رابطه با تغییر ساختار اداری مطمئناً استفاده از ظرفیت‌های عظیم نظام تعلیم و تربیت در دستور کار وزارتخانه قرار دارد.
هم‌اکنون مرتضی نظری نیز که تا پیش از این به عنوان رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش‌وپرورش فعالیت می‌کرد با حکمی از سوی وزیرآموزش و پرورش به عنوان« مشاور در امور مطالعات اجتماعی » منصوب شد.
انتهای پیام