خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماهاتیر محمد: ترامپ مرد خوبی نیست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 11 آبان 1398 - 11:53
نخست‌وزیر مالزی با اعلام اینکه رئیس‌جمهور آمریکا مرد خوبی نیست، گفت مالزی هم می‌تواند سیاست مخرب اقتصادی واشنگتن را برای گرفتن انتقام در پیش گیرد.
مالزي،ماهاتير،سخنان،تجاري

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی‌ ای‌پی‌تی‌ان، ماهاتیر محمد، نخست وزیر مالزی، روز یکشنبه بار دیگر علیه سیاست‌های انحصارطلبی تجاری صحبت کرد و گفت کشور‌ها خاص در واقع نمی‌توانند جلوی گسترش مراودات تجاری و چندجانبه‌گرایی را بگیرند.
او این سخنان را در نشست اتحادیه کشور‌های جنوب شرق آسیا (آ.سه.آن) در نانتبوری تایلند مطرح کرد.
نخست وزیر مالزی در سخنان خود به کشور‌ها در ارتباط با کاهش وارداتشان از مالزی به سبب نگرانی‌های مرتبط با روغن پالم هشدار داد و گفت: «ما نیز به صورتی برابر وارداتمان را از کشور‌های شما کاهش خواهیم داد.
»
ماهاتیر محمد همچنین گفت: «ما دقیقا همان کاری را انجام می‌دهیم که آقای ترامپ انجام می‌دهد.
او مرد خوبی نیست، اما این اقدامات را انجام می‌دهد و ما می‌توانیم از افرادی الگوبرداری کنیم که افراد خیلی خوبی نیستند.»
انتهای پیام/