خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مطالعات منسجمی درباره معماری صفوی در مازندران انجام نشد

مهر | استان‌ها | شنبه، 11 آبان 1398 - 11:19
ساری - سرپرست پایگاه میراث جهانی باغ عباس آباد بهشهر گفت: تاکنون مطالعات منسجم و هدفمند برای شناخت معماری و شهرسازی عصرصفوی در استان صورت نگرفته است.
معماري،شهرسازي،صفوي،مازندران،عصر،موسوي

سید رحیم موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری نشست تخصصی پیدایش، ساختار، سیرتحول و ویژگی های معماری و شهرسازی عصر صفوی در مازندران، خبرداد و با اشاره به وجود معماری و شهرسازی عصر صفوی در مازندران گفت: تاکنون بررسی و مطالعات منسجم و هدفمند در راستای شناخت کامل این شیوه معماری و شهرسازی در مازندران، صورت نگرفته است.
وی با اشاره به برگزاری این نشست با هدف تمرکز مطالعات عصر صفوی، گردهمایی محققان معماری و شهرسازی این دوره و ارتقا و تبادل دانش میان آنها گفت: نگاهی جامع با رویکردهای حفاظت و مرمت، معماری و شهرسازی، باستان شناختی و تزئینات وابسته به معماری، از برنامه های این نشست تخصصی خواهد بود.
موسوی افزود: این نشست با حضور محققان برجسته و صاحب نظر استان و کشور در روز چهارشنبه، ٢٩ آبان ٩٨ ساعت ٩ صبح در پایگاه میراث جهانی باغ عباس آباد بهشهر برگزار خواهد شد.