خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"توافق ریاض" سه‌شنبه امضا می‌شود

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 11 آبان 1398 - 09:30
وزیر اطلاع‌رسانی وابسته به دولت مستعفی یمن اعلام کرد که "توافق ریاض" سه‌شنبه با حضور ولیعهد عربستان و رئیس‌جمهور مستعفی یمن امضا می‌شود.
يمن،مستعفي،دولت،رياض،توافق

وزیر اطلاع‌رسانی وابسته به دولت مستعفی یمن اعلام کرد که "توافق ریاض" سه‌شنبه با حضور ولیعهد عربستان و رئیس‌جمهور مستعفی یمن امضا می‌شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، معمر الإریانی، وزیر اطلاع‌رسانی دولت مستعفی یمن در توییتر اعلام کرد: مراسم امضای رسمی "توافق ریاض" سه‌شنبه با نظارت ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان و با حضور محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور و عبدربه منصورهادی، رئیس‌جمهور مستعفی یمن و رهبران دولت و احزاب و شخصیت‌های سیاسی برگزار می‌شود.
اخیرا دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب یمن که مورد حمایت امارات است به توافقی برای پایان تنش و درگیری‌ها در جنوب دست یافتند.
به گفته منابع سعودی توافق ریاض شامل تشکیل "دولتی با ۲۴ وزیر در استان‌های شمالی و جنوبی است".
عربستان نظارت بر مذاکرات میان دولت مستعفی یمن و شورای انتقالی جنوب در شهر جده را برعهده داشت.
انتهای پیام