خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

با ورود مدعی‌العموم، قیمت مرغ در بازار مسجد سلیمان به ثبات رسید/ پخش ۱۸ تن مرغ در سطح شهر

فارس | برگزیده، اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 21 بهمن 1397 - 11:59
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مسجد سلیمان گفت: در راستای تنظیم بازار و با توجه به گزارش‌های واصله به دادستانی در خصوص کمبود و بی ثباتی قیمت مرغ، مدعی العموم به این موضوع ورود کرد و قیمت مرغ به ثبات رسیده است.
مرغ،بازار،قيمت،تنظيم،ثبات،راستاي

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مسجد سلیمان گفت: در راستای تنظیم بازار و با توجه به گزارش‌های واصله به دادستانی در خصوص کمبود و بی ثباتی قیمت مرغ، مدعی العموم به این موضوع ورود کرد و قیمت مرغ به ثبات رسیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی اسکندری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مسجد سلیمان از ورود مدعی العموم به گرانی و بی ثباتی قیمت مرغ در راستای تنظیم بازار خبر داد و گفت: دراین راستا با تنظیم بازار قیمت مرغ به ثبات رسیده است.
وی افزود: در راستای تنظیم بازار و افزایش قیمت مرغ در سطح شهر چندین جلسه با حضور مرغداران، کشتارگاه‌ها، نمایندگان صنعت و معدن و جهاد کشاورزی، تعزیرات و دامپزشکی برگزار و مقرر شد که مقداری مرغ منجمد وارد بازار شود و همچنین کشتارگاه موظف به کشتار روز شدند.
این مقام قضایی اضافه کرد: با توجه به تنظیم بازار و جلوگیری از ایجاد هر گونه مشکل در تهیه مایحتاج مردم، صبح امروز ۱۸ تن و ۲۰۰ کیلوگرم مرغ به بازار سطح شهر وارد و قیمت مرغ تا حدودی به ثبات رسیده است.
انتهای پیام/